Reklam

Valencia - Eibar: (AH: -1,0) 1

Matchcenter
29 april 2018 at 18:30 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Mestalla    Santiago Jaime
28 apr 2018 at 21:15 (Uppdaterad 29 apr 2018 at 20:24) 28/04
51
0
Chance (1-X-2) including handicap: 38-34-28%
Spelvärde: 106,20%
Lägsta spelbara odds: 1,74
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Mestalla bjuder in till match under söndagen där Valencia gästas av Eibar. Valencia kan säkra en CL-plats vid seger och borde inte ha några större bekymmer med ett formsvagt Eibar.

Valencia har stått för en mycket fin säsong då laget placerar sig på en 4:e plats i La Liga med 66 inspelade poäng. Med 10 poäng till godo på jagande Betis så ska det mycket till för att de ska tappa sin CL-plats, men här har de en gyllene möjlighet att sätta spiken i kistan vid seger. Motivationen bör därför vara på topp och jag tycker inte heller att det något fel på formen trots att de endast plockat en pinne på de tre senaste matcherna. De var det bättre laget mot både Celta Vigo (1-1) samt Getafe (1-2), sedan finns det inte mycket att göra på bortaplan mot Barcelona (1-2). Kikar vi till truppläget så ser det väldigt bra ut då både Gaya och Parejo är tillbaka från avstängning. Vi stryker mittback Garay men det ser jag inte som något större avbräck då Murillo är en fullgod ersättare.

Eibar har varit väldigt mycket upp och ner den här säsongen. En usel start byttes ut mot en lång vinst-streak, och nu mot slutet har de sjunkit i tabellen igen. Fortfarande en liten möjlighet till europaspel nästa säsong men frågan är om de själva ens tror på det, med fem poäng upp och en usel form. Vinst mot Espanyol (1-0) näst senast förvisso men i övrigt så har det inte alls stämt spelmässigt. Faktum är att målet mot Espanyol är det enda som Eibar gjort på de fem senaste omgångarna. Problem med målskyttet och då passar det inte bra att lagets bästa målskytt, Charles, är avstängd. När dessutom Sergi Enrich fortfarande är skadad så finns det inte mycket krut framåt för att kunna hota Valencia.

Talar för spelet:

  • Valencia säkrar spel i Champions League nästa säsong vid seger här. Det borde vara en ordentlig morot.
  • En inspelad poäng på de tre senaste matcherna, men trots detta tycker jag att Valencia spelat bra.
  • Truppläget ser bra ut hos hemmalaget då de får tillbaka både Gaya och Parejo från avstängning.
  • Eibar har haft stora problem med målskyttet den senaste tiden och får här klara sig utan både Enrich och Charles.

/[email protected]

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback