Reklam

Valencia - Deportivo Alavés: Över 2,5 Mål

Matchcenter
17 mars 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Mestalla    José Munuera
17 mar 2018 at 15:45 (Uppdaterad 17 mar 2018 at 17:25) 17/03
19
0
Chans (över-under): 57-43%
Spelvärde: 106,02%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 5/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Vi gör ett stopp på Mestalla under lördagen där Valencia tar emot Alaves i omgång 29 av La Liga. Valencia normalt sett väldigt offensiva på hemmaplan och jag tycker att Alaves är ett mer offensivt gäng än under förra säsongen. Målkalas?

Valencia har stått för en fin säsong så här långt då laget placerar sig på en 4:e plats i La Liga med ett tydligt grepp om en CL-plats. Avståndet ner till Sevilla är hela elva poäng så visst sitter de i en väldigt trevlig position inför avslutningen av ligan. Formen går inte heller att klaga på då laget har samlat på sig fyra vinster och ett kryss på de fem senaste omgångarna. Det är utan tvekan det offensiva som sticker ut hos Valencia och det är bara Real Madrid och Barcelona som gjort fler mål så här långt in på säsongen. Defensivt så har de två raka nollor på kontot men jag är inte alls övertygad om att laget håller någon nolla idag. Både mot Betis (2-0) och Sevilla (2-0) så har man ägnat sig åt det man gör bäst, nämligen att ligga ganska lågt och kontraslå sitt motstånd. Att Valencia skulle backa hem på Mestalla mot den här typen av motstånd köper jag inte riktigt. Det blir nog ett offensivt upplägg från Marcelino idag och då ska vi kunna få se mål.

Alaves fick en ordentlig boost av sitt tränarbyte och befinner sig på säker mark i tabellen med tio pinnar till godo på Las Palmas under strecket. De spelar med mycket mer energi under Abelardo och är inte alls samma defensiva lag som de var under fjolårssäsongen. Normalt sett mycket starkare på hemmaplan men de har stått för fina prestationer även på resande fot, utan att ha marginalerna med sig på slutet. Nära att plocka poäng både mot Barcelona (1-2) och Sociedad (1-2) och mellan detta har man faktiskt slagit ett såpass starkt lag som Villarreal (2-1). De har ett par riktigt kontringskickliga spelare i truppen och med dessa kan de överraska Valencia. Hemmalaget har darrat en del i försvarsarbetet denna säsong och inte alls sett speciellt trygga ut. Samtidigt så har inte heller Alaves sett särskilt stabila ut i försvarsspelet denna säsong. Får de ett tidigt mål i baken så kan Valencia ordna den här linan på egen hand om de har en bra dag.

Talar för spelet:

  • Valencia har hållit nollan i två raka matcher men det är mot bollskickliga lag. Här är det Valencia som kommer i hålla bollen och tåga framåt, vilket helt klart gynnar överspelet.
  • Alaves är inte alls lika skickliga i det defensiva arbetet som under fjolårssäsongen. De har även fyra raka bortamatcher med över 2,5 mål.
  • Det brukar oftast bli målglada matcher mellan dessa två lag. Sex raka matcher har nämligen klivit över 2,5 mål.

/[email protected]

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback