Reklam

Valencia - Celta de Vigo: Över 5,5 kort

Matchcenter
9 december 2017 at 20:45 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio Mestalla    José Munuera
9 dec 2017 at 14:16 (Uppdaterad 9 dec 2017 at 22:41) 09/12
23
0

Chans: 60%
Spelvärde: 110,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Jag har redan rekat målkalas i den här matchen men jag tror även att vi kan få se en hel del varningar. En matchbild som svänger tillsammans med en kortglad domare borde göra susen.

Om vi börjar med att kika på lagens kortsnitt den här säsongen så hittar vi Valencia på 38 varningar så här långt. Det innebär ett ganska högt snitt med strax under 3 kort per match. Inte helt oväntat är det mittfältarna Parejo och Kondogbia som dragit på sig flest varningar. Hos gästande Celta Vigo hittar vi 33 varningar den här säsongen, vilket innebär ett snitt på strax under 2,5 kort per match. Lite oväntat är det anfallare Maxi Gomez som toppar den tabellen men även anfallskollegan Iago Aspas har dragit på sig många varningar. Båda lagen har väldigt hetsiga anfallare och det skadar absolut inte när vi vill se kort.

Domare i matchen är Jose Luis Munuera Montero och han gör sin andra säsong i högstaligan. Under fjolårssäsongen var han en av de lugnaste sett till antal varningar, men han verkar har växlat upp nu. Han har dömt sju matcher hittills denna säsong och har ett högt snitt på 6,1 kort per match. Han inledde lugnt med fem gula på de två inledande matcherna men har nu fem raka matcher med över 5,5 kort. Senast han dömde var Alaves - Eibar där det kastades ut 10 gula och 2 röda kort. Jag tror som sagt att det kommer svänga en hel del idag och då lär det uppstå situationer där Luis Munuera plockar fram kortleken.

Vi spelar över 5,5 kort hos Unibet där Gult kort = 1, Rött kort = 2, Ett gult och ett rött = 3, Två gula kort och ett rött = 3. Maximalt antal kort per spelare är med andra ord 3 kort.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback