advert

Valencia - Celta de Vigo: Över 3,0 Mål

Matchcenter
9 december 2017 at 20:45 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio Mestalla    José Munuera
9 dec 2017 at 12:28 (Uppdaterad 9 dec 2017 at 22:40) 09/12
47
0

Chance (over-exact-under): 58-24-18%
Spelvärde: 132,46%
Lägsta spelbara odds: 1,31
Units: 6/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
Vi bjuds på ett riktigt fint möte från La Liga under lördagskvällen då Valencia tar emot Celta Vigo hemma på Mestalla. Valencia på hemmaplan innebär alltid bra fart framåt och Celta Vigo är inget lag som backar hem på bortaplan. Här luktar det mål!

Valencia har haft en mycket bra start på säsongen då laget placerar sig på en andraplats i tabellen bakom Barcelona.  Det blev dock förlust i senaste omgången borta mot Getafe (0-1), så räkna med ett väldigt revanschsuget hemmalag som kommer gå hårt för tre poäng. Valencia har även mycket fin form på hemmaplan den här säsongen med facit 5-2-0 tillsammans med en målskillnad på hela 17-3. Det offensiva spelet har varit riktigt bra men jag tycker inte att defensiven varit så bra som siffrorna vill ge sken av. Man saknar dessutom fortfarande Garay och Murillo, vilket jag tycker är två tunga avbräck. Gabriel och Vezo känns inte som något stabilt mittbackspar.

Celta Vigo har inte gått allt för starkt den här säsongen men laget känns verkligen på gång just nu. Seger hemma mot Leganes (1-0) i den senaste omgången följdes upp av en mycket fin prestation på bortaplan mot Barcelona (2-2). Barcelona hade en del heta lägen för att avgöra matchen men även Celta Vigo hade ett par giftiga chanser som kunde resulterat i tre poäng. Stort fokus på det defensiva spelet mot Barcelona men jag tror inte att galicierna har samma respekt för Valencia. En mer offensiv elva att vänta den här gången och Celta Vigo har ett anfallsspel som kan straffa Valencia ordentligt. Pione Sisto gör lite som han vill på planen och äntligen har Iago Aspas fått snurr på målskyttet. Fem mål på de fem senaste ligamatcherna säger en del om hans form för tillfället. Defensivt har de dock en hel del att jobba på, speciellt på bortaplan. Åtta insläppta mål på de fyra senaste bortamatcherna är inget vackert facit.

Talar för spelet:

  • Valencia gasar alltid framåt på Mestalla där de snittar runt 2,5 gjorda mål per ligamatch denna säsong
  • Tunga avbräck i det defensiva för hemmalaget som fortsatt saknar både Garay och Murillo
  • Gästerna har fått snurr på målskyttet den senaste tiden och har ligans hetaste anfallare i Iago Aspas
  • Celta Vigo har släppt in två mål i samtliga sina fyra senaste matcher på resande fot
  • Det brukar bli målglada matcher lagen emellan, förra årets två möten på Mestalla slutade 3-2 och 1-4

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback