Reklam

Valencia - Barcelona: Över 6,5 kort

Matchcenter
26 november 2017 at 20:45 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Mestalla    Ignacio Iglesias
25 nov 2017 at 23:18 (Uppdaterad 26 nov 2017 at 23:05) 25/11
76
0
Chans: 50%
Spelvärde: 106,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Toppmatch i La Liga under söndagen där tabelltvåan Valencia tar emot serieledande Barcelona. Räkna med ett högt tempo och heta känslor på ett fullsatt Mestalla, vilket borde passa utmärkt till mitt speltips i matchen.

Valencia har gått som tåget den här säsongen och ser otroligt starka ut på planen. De kommer ge Barcelona en ordentlig match så någon avslagen historia där Barcelona rinner iväg tror jag inte alls på. Inför fullsatta läktare kommer det vara högt tempo på planen och med hawaii-fotboll brukar det bli en hel del kort. Barcelona lär ta tag i bollinnehavet men när Valencia vänder så går det otroligt fort och där tror jag katalanerna kommer få lov att sätta stopp för att undvika mål i baken. Samma sak gäller Valencia som har ett ganska högt kortsnitt den här säsongen.

Högt kortsnitt hittar vi även domare Ignacio Iglesias Villanueva på. Han har dömt sex matcher den här säsongen och redan hunnit kasta ut 39 gula kort. Tillsammans med Martínez Munuera har han det högsta snittet i La Liga hittills denna säsong med 6,5 kort per match. Nu har han endast passerat 6,5 kort vid två av sex tillfällen men samtidigt har han inte dömt någon match som är lika het som denna. Ett fullsatt Mestalla lär nog även elda igång honom.

Talar för spelet:

  • Den kortgladaste domaren i La Liga håller i pipan
  • Ett fullsatt Valencia lär elda igång spelarna och även påverka domaren
  • Förra säsongens möten lagen emellan slutade med 9 kort i båda matcherna

Det kommer bli heta känslor här och med en kortglad domare vid pipan så tror jag att vi kommer kliva över linan. Vi spelar hos Unibet där gult kort räknas som 1 och rött kort som 2. Maximalt antal kort för en spelare är 3 kort.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback