advert

10/02, Valencia - Barcelona

Ons 10 feb 2016 at 22:00 - Fotboll, Spanien - Primera División
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: onsdagen den 10:e februari
Tid: 21.00
Plats: Mestalla, Spanien
Då var det dags för returmötet utav semifinalen i Copa del Rey. De första mötet slutade med en stor seger för Barcelona med hela 7-0. Ett stort bakslag för Gary Neville vars framtid som Valenciatränare är högst osäker. Lionel Messi och Luis Suarez hade stort show denna dag. Där Messi stod för tre mål och Luis Suarez för fyra.

Hemmalaget Valencia har det gått väldigt trögt för den senaste tiden. Man har bara vunnit en enda match på sina sju senaste och det var mot Las Palmas i kvartsfinalen av Copa del Rey. Gary Neville som är tränare för Valencia är hårt kritiserad och en förlust i denna match kan mycket väl leda till att han blir sparkad. Bortalaget Barcelona å andra sidan går som på räls. På de 28 senaste matcherna så har man gått obesegrade ur kampen. Luis Enrique som är tränare för Barcelona lär göra allt för att sitt lag ska hålla i denna fina svit.

 

Matchen
Jag tror att matchen kommer domineras utav Barcelona, precis som dom brukar att göra. Dock tror jag det inte blir samma rivstart som det blev i senaste mötet då det stod 2-0 redan efter tolv minuters spel. Barcelona lär inte vara jätteintresserade av att gå på offensiven då dom har med sig ett 7-0 övertag från första mötet. Jag tror dock att Barcelona vinner matchen då Luis Enrique vill se sitt lag i bästa form inför Champions League spel mot Arsenal nästa vecka.

Matchodds 1X2 
Valencia, 4.00

Oavgjort, 3.90

Barcelona, 1.80

Mitt tips: Suarez första målskytt

Luis Suarez är i strålande målform och han leder La Ligas skytteliga med tjugo fullträffar. Han gjorde fyra mål mot Valencia och ett mål mot Levante i La Liga. Han gjorde även de två första målen i matchen mot Valencia och det är därför jag väljer att spela på detta spel. Bet365 erbjuder fina 5.00 i odds på detta bet.

 
Feedback