Reklam

Valencia - Atlético Madrid: Över 5,5 kort

Matchcenter
20 augusti 2018 at 20:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Mestalla    Jesús Gil
20 aug 2018 at 12:13 (Uppdaterad 20 aug 2018 at 22:55) 20/08
36
0
Chans: 55%
Spelvärde: 104,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
La Liga rullar vidare och bjuder på ett riktigt fint möte under måndagskvällen då Valencia tar emot Atletico Madrid hemma på Mestalla. Jag tror på en tuff och tät match och därför ligger ett kortspel nära till hands.

Valencia var ett av de lag som drog på sig flest varningar i hela La Liga förra säsongen med ett snitt på runt 2,5 kort per match. Nu har de gjort sig av med en hetlevrad Zaza på topp men det finns fortfarande kortglada herrar över hela planen. Två av dessa är mittfältarna Parejo och Kondogbia som sammanlagt drog på sig 28 kort under förra säsongen. Där tror jag vi kan få se en hel del dueller i afton.

Atletico Madrid drog på sig en hel del varningar förra säsongen för att vara ett topplag. Men det är också ett lag som gillar att spela väldigt fysiskt och de ligger oftast på gränsen för vad som är tillåtet. Det finns gott om heta spelare hos Atletico och den hetaste av alla är ju självfallet Diego Costa. Han har kort i två raka matcher inför detta och han hann med 8 kort på 15 matcher förra säsongen. En spelare som brukar röra upp känslor på planen och det är givetvis positivt för vårt kortspel.

Domare i dagens match är Jesus Gil Manzano, som gör sin sjätte säsong i den spanska högstaligan. En av de domare som kastar ut absolut flest kort sett till de senaste säsongerna. Han hade två raka säsonger med ett snitt på 6,5 kort per match innan han lugnade ner sig en smula och "bara" kastade ut 5,5 kort per match under fjolåret. Jag tror det kommer smälla i afton och då ska det nog rycka till i fickan hos Manzano.

Vi spelar över 5,5 kort hos Bet365 där gula kort räknas som ett och röda kort räknas som två. Vi håller oss till en medelinsats.

/[email protected]

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback