advert

Valbo - Hammarby

18 januari 2017 at 12:11 - Hockeyettan
7 apr 2017 at 15:24 (Uppdaterad 13 sep 2017 at 10:09) 07/04


Hockeyettan östra fortsätter på onsdag kväll med en full omgång. Återigen ska vi ta en titt på Valbo som gästas av Hammarby där vi ännu en gång får ett för högt odds på hemmalaget.

Valbo hade vi ännu en gång i vårat speltips senast då man besegrade Sollentuna på bortaplan med 4-2 och dubbelchansen till hela 3.20 hittade hem. Det var en måstematch för Gävlelaget som i och med segern klev upp på en delad förstaplats med just Sollentuna. Däremot så talar väl formen mer för Valbo än vad den gör för Sollentuna, men dock har man en match mer spelad. Med det kan vi då konstatera att dagens match minst är lika viktig. Idag kan jag säga att Valbos hittills största utmaning i fortsättningsserien kommer på besök. Däremot så tycker jag återigen att man fått ett brutalt högt odds på en hemmaseger, även om Hammarby kanske är rätta favoriter. Valbo har vi spelat på i otroligt många matcher, rättare sagt tio stycken den här säsongen där sex av dem hittat hem och gett oss ett plusresultat på nästan 21 units. Det är väl ett ganska tydligt tecken på att laget är underskattat. Man har förändrat i tränarstaben och fått tillbaka ett par spelare från skador sedan i höstas och man är nu ett betydligt mer giftigt lag än man var då. Hemma har man alltid varit starka och den sista tiden har vi även fått se lite resultat i Nickback Arena. Man bör ha bra chans ännu en gång till ett fint odds.

Hammarby kanske är på pappret den här seriens bästa lag, men det är knappt. Jämför man dock alla dessa sju lag i den här serien så är Tumba och Nacka de två klart sämsta medans de fem övriga faktiskt i grund och botten är väldigt jämna där det handlar mycket om vilket lag som är bäst och har mest flyt för dagen. Hammarby har spelat fem matcher av den här serien, men har bara lyckats plocka fyra poäng hittills, men ligger trots det på en tredje plats med tanke på att man fick med sig sex poäng från starten. Inledningen har alltså inte varit bra, även om resultatet i några av matcherna inte speglat matchbilden. Senast hemma mot Tumba blev det äntligen en liten urladdning när man fick med sig en 8-1 seger. Det är väl starkt att trycka in åtta baljor, men samtidigt så var det Tumba som stod på andra sidan som är seriens klart svagaste lag. Absolute ingen seger man ska ta ifrån dem, men att möta Valbo på bortaplan kommer bli betydligt mycket tuffare. Hammarby vann sin hemmamatch i höstas mot Valbo med 5-1, dock förlorade man skotten ganska stort. I Valbo slutade det 4-4 där sedan Bajen vann efter straffar. Lär bli svårt uppe i Nickback även denna kväll.

Valbo har bäst form i östra serien och ändå kraftiga underdogs. Vi testar återigen dubbelchansen på Valbo till 2.25 hos Unibet. Insatsen landar på 5 units.

Lycka till!

/Heden
  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback