Reklam

Utrecht - Vitesse: Under 2,5 Mål

Matchcenter
24 maj 2019 at 20:45 - Fotboll, Holland - Eredivisie
Stadion Galgenwaard    Jeroen Manschot
23 maj 2019 at 17:06 (Uppdaterad 24 maj 2019 at 22:39) 23/05
26
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 119,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-1
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook

Utrecht stod under hårt tryck i den andra semifinalens första halvlek. Försvaret stod sig starkt och man lyckades kontra sig fram ett betryggande avancemang. Här i finalen i kvalspelet till Europa väntar jag mig något liknande.

Bortsett från de sedvanliga topp 3 i den holländska ligan är Utrecht det starkaste hemmalaget, med endast 0,94 mål insläppta i snitt. Laget släppte in endast fyra mål i första halvlek under sina 17 hemmamatcher i ligan. På de åtta senaste hemmamatcherna är man obesegrade, och mycket talar för att den sviten håller i sig även här mot Vitesse. Tre av de åtta matcherna var mållösa, så att betona vilken borg de skapat är ingen underdrift.

Motståndet är dock inget man städar undan hur som helst. Vitesse vände 1-2-underläge genom en 3-1-seger i semifinal nummer två. Laget kommer till Utrecht med positivt momentum då coach Leonid Slutsky är obesegrad gentemot värdarna (en seger och en oavgjord på de två tidigare mötena).

Vitesse har tagit ungefär en tredjedel av sina poäng i ligan på bortaplan och har för ovana att i mer än varannan bortamatch släppa in första målet. Lyckligtvis för laget har man lyckats utjämna matcherna i 8 av 16 fall.

Håll extra koll på Simon Gustafson, som gjorde två straffmål för Utrecht i semifinalerna.​​​​​​

Utrecht höll nollan i bägge semifinalerna och kommer göra allt för att stänga till även här.  Vitesse är skarpa nog att inte gå bort sig här i första mötet och detta kommer bli en jämn kamp. Bägge lagen är hyggligt nöjda med oavgjort och med vetskap om att det inte är i den här matchen mötet avgörs, 1-1?

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback