Reklam

USA - Slovakien: (AH: -2,5) 2

Matchcenter
10 maj 2019 at 20:15 - Hockey, World Championship
8 maj 2019 at 13:55 (Uppdaterad 10 maj 2019 at 22:32) 08/05
21
0
Chance (1-X-2) including handicap: 38-0-62%
Spelvärde: 106,64%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-4
Bet365 Spela nu hos Bet365
Hockey-VM

Detta speltips ska inte blandas ihop med de professionella tennisspeltips som jag levererar här på sajten. Läs mer om mitt VM-projekt här.

Samtidigt som Sverige spelar sin första match i VM spelas också den här matchen. Hemmanationen Slovakien mot USA, som vissa tror på, andra tror lite mindre på. 

Det är bara att gå på psykologin det här. För USA är det här en obehaglig, lite bökig öppningsmatch mot ett lag man förväntas slå. Ett hemmalag har sällan mer stöd än i turneringens första match och slovakerna kommer givetvis vara så taggade som det bara är möjligt. För Slovakiens del är det här en öppningsmatch där de inte förväntas få med sig något, men där de ändå inte är så enormt långt efter. Slovakien har ett helt knippe NHL-spelare i sin trupp. Sen är de flesta inte i paritet med amerikanernas spelare. USA har ett helt annat urval än Slovakien, men det är inte som att spelarna håller till på helt olika nivåer. Slovakerna ska ha lite häng kvalitetmässigt.

Öppningsmatch som sagt, och även om Slovakien skulle förlora, otroligt viktigt att man inte faller igenom och siffrorna rinner iväg. USA har å sin sida knappast något behov av att köra över motståndet här, utan skaffar man sig ett litet övertag nöjer man sig nog med det.

Jag värderar hemmaplanen högt, jag tror inte det skiljer så enormt mycket mellan lagen, och jag tror att båda två kan acceptera en amerikansk seger med två mål. Blir det så är spelet inne.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback