Reklam
3 juni 2021 at 15:15 - Hockey, World Championship
3 jun 2021 at 09:27 (Uppdaterad 3 jun 2021 at 17:29) 03/06
5
0
Chans (1-X-2): 70-10-20%
Spelvärde: 119,70%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss: 6-1
ComeOn Spela nu hos ComeOn

När grannlandet Kanada varit extremt usla har USA istället imponerat kraftigt. Efter förlusten mot Finland i premiären har amerikanerna hittat formen rejält och gått rent under resterande del av gruppspelet. Nu möter det ett ganska svagt Slovakien som slutade fyra i Sveriges grupp. USA är jättefavoriter och så länge de kan få stopp på turneringens poängkung Cehlarik kommer det här inte vara några problem för USA. Håller de för favoritskapet eller kommer Slovakien att överraska som de gjorde mot Ryssland när de vann.

USA är en av få behållningar i turneringen

När nationer som Sverige och Kanada inte levererat har USA istället klivit fram. Visst förlusten mot Finland i premiären lämnade en del att önska men därefter har man imponerat kraftigt. Segrar mot Kanada, Kazakstan, Lettland, Norge, Tyskland och Italien innebar att man hamnade etta i tabellen och därför ställs man också mot fyran från den andra gruppen. Garland har varit bästa poängspelare med sina åtta poäng men även Robertson och Moore har imponerat. Men det är kollektivet som tagit USA till förstaplatsen och en seedning i kvartsfinalen.

Kolla in våra andra bettingtips inför kvartsfinalerna av Hockey-VM!

Slovakien är svåra att tolka

Slovakien har blandat och gett i detta VM. Man plockade planenligt segrar mot Danmark, Belarus och Storbritannien. Dessutom lyckades laget vinna mot det ryska laget med 3-1 vilket ingen annan lyckats med. Samtidigt har man också förlorat med 1-8 mot Schweiz, 1-3 mot Tre Kronor samt 3-7 mot Tjeckien. Därför är det otroligt svårt att avgöra vart vi har laget. Kan de hota USA eller kommer det bli en planenlig seger för jänkarna?

USA är stora favoriter

Även om Slovakien slagit Ryssland går det inte att komma ifrån att det är USA som är jättefavoriter. Som gruppetta mot en gruppfyra brukar det innebära stort favoritskap och den här gången är det tydligare än någonsin. Slovakien har haft problem med försvaret och även om USA inte är det målfarligaste laget i turneringen tror vi man fixa segern. Därför väljer vi att spela USA som segrare mot Slovakien och att de avgör under ordinarie tid.

  • Upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback