Reklam
5 juni 2021 at 13:15 - Hockey, World Championship
4 jun 2021 at 17:35 (Uppdaterad 5 jun 2021 at 15:29) 04/06
10
0
Chans (1-X-2): 30-20-50%
Spelvärde: 140,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-4
ComeOn Spela nu hos ComeOn

Mycket har handlat om Kanada i detta världsmästerskap i ishockey av fel anledningar. De inledde turneringen horribelt med att förlora tre raka matcher. Därefter har det dock gått bättre och de har gått rent så när som en förlust mot Finland. I kvartsfinalen mot Ryssland visade laget att man är bättre än vad spelet visat hittills under turneringen. Samtidigt väntar nu USA i semifinal, ett lag som kanske övertygat mest av alla i detta VM. USA är knappa favoriter men det kan verkligen sluta hur som helst i detta heta möte mellan två av ishockeyns giganter.

USA väntas vinna men det blir jämnt

USA är enligt oddsen favoriter men det är med extremt liten marginal. Många hade trott på USA - Ryssland i semifinalen men så blir inte fallet då Kanada överraskande slog ut turneringens jättefavorit. Kanada hade 1-1 efter ordinarie tid men i förlängningen klev man fram tidigt och avgjorde. Därmed är man i semifinal och grannlandet USA väntar.

USA inledde med att förlora mot Finland i premiären men därefter har man gått rent. I kvartsfinalen väntade Slovakien och där körde USA fullständigt över sin motståndare. När tre perioder var färdigspelade var resultatet 6-1 till favoriten som därmed spelar semifinal i VM.

Speltips - Vilket lag når finalen?

Finalen i Ishockey-VM blir något alldeles extra oavsett vem som når den av USA och Kanada. Även om Kanada varit mer eller mindre uträknade gör segern mot Ryssland att förutsättningarna ändras. USA har visserligen övertygat mest men det vore så typiskt Kanada att ändå nå finalen. Därför tror vi också att Kanada kan överraska och slå ut sin rival.

Det kommer att bli jämnt men i slutändan tror vi att Kanada är för starka. Därför är vårt speltips  att spela Kanada som segrare mot USA i denna match.

  • Upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback