Reklam

USA - Holland: Mål första 15 minuterna

Matchcenter
7 juli 2019 at 17:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Groupama Stadium (neutral)    Stéphanie Frappart
7 jul 2019 at 09:36 (Uppdaterad 12 jul 2019 at 22:03) 07/07
38
0
Chans: 34%
Spelvärde: 108,80%
Lägsta spelbara odds: 2,94
Units: 5/10
Hit/Miss:
888sport Spela nu hos 888sport
Dam-VM

USA har gjort en sak under hela VM lika säkert som att Thorstensson kan sin grästennis, de kör likt en dragracingbil ut från start. Full fart framåt och så håller de kanske tätt bakåt. Det spelar ingen roll om motståndarna vet om vad som kommer hända. Det är sådan ren kraft och fart att du hamnar på hälarna ändå. Det är bara en tidsfråga innan du inte orkar stå emot längre. Innan du ligger där på rygg och undrar över om någon såg registreringsskylten på bilen du just blev överkörd av. Det var en Ford Mustang med skylten USA.

Amerikanskorna har klarat detta spel i samtliga 6 matcher hittills i VM. Då har man ändå mött bra mycket bättre försvar än det som Holland mönstrar. Att man skulle ändra på taktiken finns det inget som talar för.

Jag menar, varför skulle man? Det har funkat så väl hittills och när nu dessutom möter en motståndare som är seg ur startgropen, ja då borde man snarare sikta på att göra två mål innan kvarten är spelad.

Här får man över 3 gånger pengarna på något USA gjort varje match i varje match hittills, mot ett enklare försvar. I en match som präglas av offensiv kraft så om nu USA skulle ha grus i maskineriet så har Holland en del bra spelare framåt också. Sänker USA garden så kommer Holland gå på knock.

Målfesten kommer igång tidigt och den kommer inte sluta!

  • 500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback