Reklam

USA - Holland: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
7 juli 2019 at 17:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Groupama Stadium (neutral)    Stéphanie Frappart
7 jul 2019 at 09:41 (Uppdaterad 7 jul 2019 at 18:55) 07/07
37
0
Chans: 55%
Spelvärde: 117,70%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
888sport Spela nu hos 888sport
Dam-VM

Alltså skojar ni? Detta odds borde vara bra mycket lägre. Vi har vunnit på lotto, nu ska vi bara håva in vinsten.

Morgan, Rapinoe, Press, Lloyd, Heath, Martens, Van De Sanden, Miedema, Martens.

Räcker inte det där som skäl till varför detta spel går in, ja då vet jag inte vad. Den offensiva kraft som kommer finnas på planen i Lyon på söndag är något som saknar motstycke. Jag som ändå är rätt bra på att hitta liknelser är stum här. Försvaren är inte alls på samma nivå som offensiven, ja ni förstår varför vi bara måste ta detta.

Man kan babbla på om att det är final och inget av lagen vill göra misstag och det kommer vara tillknäppt. Struntprat, det är två lag som inte har någon växelspak. Det är full automatik och den är förinställd på framåt och farthållaren är inte på.

USA kommer köra likt den dragracingbil man är och kommer sikta på i alla fall ett tidigt mål, om inte fler. England fick känna på hur fort det kan gå från start. Nu är det holländskornas tur.

När sedan USA har bränt sitt krut, ja då är det Hollands tur.

Vi såg vad de kunde göra med sin snabbhet. Vi vet att den kanske avtar lite men motståndaren blir trött bra mycket tidigare än de och då smäller det.

Holland gör mål i slutet lika säkert som USA gör i början.

I lagens två möten tidigare har spelet suttit och det kommer sitta här med. Nu ska VM avgöras och avslutas. Vilket bättre sätt att göra det med den målkavalkad publiken förtjänar. För om jag inte är helt ute och cyklar så har det slagits massvis med tittarrekord världen över. Aldrig förr har så många sett damfotboll och de har inte blivit besvikna. Nu ska vi bara sätta kronan på verket och på en nations huvud. Den som gör flest mål vinner och mål det kommer det att bli.

Poppa popcorn, luta dig tillbaka och njut medan du dubblar upp och ser fotboll i världsklass.

  • 500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback