Reklam

Uruguay - Saudiarabien: Uruguay vinner & håller nollan

Matchcenter
20 juni 2018 at 17:00 - Fotboll, VM
Rostov-on-Don Stadium (neutral)    Clément Turpin
19 jun 2018 at 10:26 (Uppdaterad 20 jun 2018 at 19:13) 19/06
54
0
Chans: 65%
Spelvärde: 107,90%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss:
NordicBet Spela nu hos NordicBet

Uruguay hade det svettigt i premiären mot Egypten, men vann tillslut ändå med 1-0 efter ett sent nickmål av Gimenez. Uruguay såg långsamma och tröga ut under i stortsett hela matchen och i mina ögon var Egypten det bättre laget. Suarez och Cavani har mycket mer att bevisa i den här matchen. 

Vad ska man säga om Saudiarabien? De såg ut som riktiga amatörer mot ett svagt Ryssland som inte bjöd på någon bra fotboll, men ändå slutade matchen 5-0! Jag vet inte om det handlade om premiär nerver eller om något annat var inblandat i den matchen, men sådär kan Saudiarabien inte fortsätta. Idag ställs man mot Uruguay som kommer avslappnade efter att man redan tagit tre poäng i första matchen, därför tror jag att siffrorna kan rinna iväg ordentligt om Suarez och Cavani vaknar på rätt sida. 

Speltips: 

Jag kan tänka mig att vi kommer få se ett bättre Saudiarabien än i den första matchen, men det kommer ändå inte räcka till mot Uruguay. Saudiarabien har helt enkelt för svag trupp för att spela med de stora nationerna. Uruguay visade som väntat upp ett stabilt försvarspel i matchen mot Egypten, där de höll nollan och jag tror att de gör samma prestation även här. Saudiarabien hade noll skott på mål mot Ryssland och det lär inte bli lättare mot Uruguay som har Godin och Gimenez i försvaret. Mitt spel blir att Uruguay vinner matchen och håller även nollan, till 1.66 gånger pengarna hos Nordicbet.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport

Kommentarer

Feedback