Reklam

Uruguay - Saudiarabien: Över 5,5 Avslut på mål av Uruguay

Matchcenter
20 juni 2018 at 17:00 - Fotboll, VM
Rostov-on-Don Stadium (neutral)    Clément Turpin
19 jun 2018 at 16:07 (Uppdaterad 20 jun 2018 at 19:42) 19/06
34
0
Chans: 70%
Spelvärde: 112,00%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss: 3
Unibet Spela nu hos Unibet

Uruguays kan i princip säkra en åttondelsfinal vid vinst här mot Saudiarabien. Allt annat hade varit en missräkning och Uruguay ska vinna med god marginal. Uruguays spelidé bygger på offensiv fotboll där mycket fokus ligger på anfallarna Suarez och Cavani. De två stjärnorna hade det svårt att få in bollen mot Egypten efter bra försvarsspel av Egypten och missar av Uruguay, inte minst från Luiz Suarez. 

Betydligt lättare motstånd nu mot de sämst rankade landet i mästerskapet Saudiarabien som förlorade med hela 5-0 i första matchen mot Ryssland. De övertygade inte alls och lär inte få det lättare i denna match. Saudiarabien hade inte ett skott på mål i Rysslandmatchen och släppte till mycket bakåt. De kommer inte få det lätt när de har världsspelare att försvara sig mot och det lär rinna iväg till stora siffror. Ryssland vann med hela 5-0 vilket gör att de leder tabellen med bättre målskillnad. Uruguay måste gå ut fullt och det kan avgöras på målskillnad i slutändan

Uruguay hade fyra skott på mål senast mot Egypten. Egypten höll emot bra och Uruguay hade svårt att skapa målchanser. När de väl fick chanser missade man eller att målvakten räddade. Kommer med stor sannolikhet att bli ännu fler målchanser i denna match och att Uruguay kommer skjuta mycket är ett faktum. Spelar att Uruguay ska ha över 5,5 skott på mål till 1,60. Speltipset är givet enligt mig!

 

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback