Reklam

Ukraina - England: 2

Matchcenter
3 juli 2021 at 21:00 - Fotboll, Europa - EM
Stadio Olimpico, Rome (neutral)    Felix Brych
1 jul 2021 at 16:00 (Uppdaterad 3 jul 2021 at 22:51) 01/07
32
0
Chans (1-X-2): 13-15-72%
Spelvärde: 100,80%
Lägsta spelbara odds: 1,39
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-4
NoAccountBet Spela nu hos NoAccountBet

Ukraina har haft en problematisk väg till kvartsfinalen när de gick vidare för att de var en av gruppspelets bästa treor. En vinst mot Nordmakedonien tog dem vidare i mästerskapet. Inledde turneringen gjorde de mot Nederländerna när de förlorade med 3-2. I det mötet tycker jag de spelade på toppen av sin förmåga och det räckte inte till. I matchen mot Österrike såg deras stjärnor, Yaremchuk, Yarmolenko och Zinchenko ut som att de redan hade gett upp. Mot Sverige gjorde de vad de skulle för att ta sig vidare, men anfallet övertygade inte eftersom att de missade en del riktigt bra lägen.

England tog sig vidare från gruppspelet utan att göra något väsen av sig. Defensivt har de varit turneringens kanske bästa lag. Det känns väldigt stabilt med Maguire-Stones-Walker i mitten. Även den tidigare kritiserade Pickford har höjt sig mellan stolparna och inte stått för några misstag hittills. Lika framgångsrik har inte deras offensiv varit, iaf inte fram till åttondelen då de för första gången under turneringen gjorde två mål. Ett av Kane och ett av Sterling. Återstår att se om Southgate väljer att starta med Grealish mot Ukraina då det var han som låg bakom framspelningen till Kanes 2-0 mål.

Läs mer om kvartsfinalen mellan Ukraina - England här!

Tippar att det är England som kommer att ta kommandot i matchen där de har mest bollinnehav och för spelet. Ukraina kommer att spela på ett liknande sätt som mot Sverige där de kommer försöka med kontringar. Deras spelarmaterial håller inte hög klass nog för att styra spelet. Men England är ett mycket bättre lag än Sverige och speciellt defensivt så det kommer inte att lämnas lika stora ytor för deras kontringar. Jag tippar att Kane och co inte kommer att ha det alltför svårt att ta sig in i Ukrainas straffområde då de är svaga försvarsmässigt. England vinner.

  • Betting med bra odds
  • Full statistik under spelet
  • Smidigaste sajten?

Kommentarer

Feedback