Reklam

Ugo Humbert - Jannik Sinner: 1

Matchcenter
7 november 2019 at 21:15 - Tennis, ATP
Allianz Cloud Court
7 nov 2019 at 08:30 (Uppdaterad 7 nov 2019 at 22:58) 07/11
81
0
Chans (1-2): 35-65%
Spelvärde: 120,75%
Lägsta spelbara odds: 2,86
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-1
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Juniorslutspel Milano. Underlag: Hardcourt.

Sinner har varit sjukt, löjligt bra hittills i juniorslutspelet. Det kan fortsätta så, men helt säker på det kan man verkligen inte vara, jag tycker inte det.

Humbert är utslagen. Han har två torsk mot Tiafoe och Ymer, de där två möts tidigare under kvällen opch Sinner har redan två segrar. Humbert kan alltså inte sluta bättre än som bäst trea i gruppen. Däremot är det så att det är riktigt bra prispengar för varje matchvinst i den här turneringen, och det här är spelare som inte är så vana vid att tjäna pengar. Humbert är också en spelare som alltid har perfekt inställning. Han kommer garanterat kämpa ikväll.

Precis som att Humbert inte har så mycket att spela för mer än pengarna har inte Sinner det heller. Han är redan klar för semifinalspel. Så egentligen är deras situation exakt likadan.

Sinner har sett så bra ut som det bara är möjligt i stort sett under veckan, det har inte Humbert gjort, men om de här två hade mötts i en vanlig match på atp-touren eller challengertouren hade oddsen varit väldigt jämna. Jag tycker oddsen som de sitter här helt enkelt är helt fel.

Högst odds på Humbert hos Bethard. 100% bonus upp till 1000 kronor där.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback