Reklam

Ugo Humbert - Aslan Karatsev: 1

Matchcenter
3 maj 2021 at 11:10 - Tennis, ATP
Stadium 3
3 maj 2021 at 09:28 (Uppdaterad 3 maj 2021 at 12:44) 03/05
108
+1
Chans (1-2): 33-67%
Spelvärde: 128,70%
Lägsta spelbara odds: 3,03
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Jag har också blivit bortblåst av Karatsevs nivå den senaste tiden. Men kommer han kunna vara helt stabil på den nivån? Jag är inte säker.

Mycket talar för Karatsev här. Hans form är helt enorm. Han slog Djokovic och var i final i Belgrad senast. Det är inte något Humbert presterar på grus varje vecka direkt. Men han lämnade återbud till turneringen i Munchen veckan som var, Karatsev, kanske att han är lite sliten. Men mest av allt, är det verkligen hans nya nivå han spelar på, eller kommer han kunna falla ner och ha dåliga dagar också?

Humbert är en av de mest grussvaga spelarna som finns, så på så sätt kan detta tyckas vara ett tveksamt spel. Mot Karatsev handlar dock allt om att inte låta Karatsev styra och ställa i spelet. Karatsev har inte mycket till försvar, utan får han inte driva på spelet är det stora problem. Humbert slår först och funderar sen. Inte att föredra på grus kanske, men jag tror att det kommer att störa Karatsev och om Karatsev har en mindre bra dag tror jag att det mycket väl kan räcka hela vägen. Snabba förhållanden i Madrid dessutom. Det ger Humbert en lite större chans. 

Jag tycker oddset är värt chansningen. 3,90 är bra helt enkelt. Jag ser skrällen hända.

Högst odds, självklart, hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback