Reklam

Tyskland - Sverige: Tyskland vinner med exakt 1 mål

Matchcenter
29 juni 2019 at 18:30 - Fotboll, Women's World Cup | f
Roazhon Park (neutral)    Stéphanie Frappart
26 jun 2019 at 10:57 (Uppdaterad 30 jun 2019 at 09:37) 26/06
55
0
Chans: 32%
Spelvärde: 110,40%
Lägsta spelbara odds: 3,13
Units: 4/10
Hit/Miss:
888sport Spela nu hos 888sport
Dam-VM

Tyskland må ha spelat knackigt och det må ha sett mer organiserat ut på en lovdag i Leos Lekland än det gör i det tyska försvaret. Trots detta har man ännu inte släppt in ett enda mål. Motståndet kan i och för sig diskuteras kring om de varit så bra offensivt men likväl så är nollan där. Offensivt har man nätt och jämnt gjort det man ska. Tyskland har egentligen inte alls varit särskilt bra men ändå har man vunnit alla matcher och hållit nollan.

Nu ställs man dock mot ett välorganiserat Sverige som inte heller gillar att släppa in mål. 3 insläppta på de 6 senaste och då har man mött USA en gång. Detta kommer helt klart inte rinna iväg åt något håll. Tyskland är inte i den formen man skulle vilja samtidigt som Sverige är i så pass bra form att man ska kunna spela jämnt mot tyskorna här. Tyskland är dock det lag vi har svårast för. 2 vinster och 12 förluster på de 15 senaste matcher är inte särskilt positiv statistik ur svensk synvinkel.

Hur jag än vänder och vrider på det. Hur bra Sverige än var mot Kanada. Hur virrigt Tyskland än spelar. Så ser jag inte att vi vinner här. Det kommer bli jämnare än vad det varit många gånger men nej, Sverige spelar inte medaljmatcher i år. Det faktum att Tyskland vunnit alla matcher hittills utan att spela bra gör att det inte går att spela emot dem. Men med tanke på att Sverige är i så pass bra form och att tyskorna gjort allt annat än kört över sina motståndare tänker jag mig att detta blir tight. Detta rinner inte iväg, vi är så pass bra så att vi kan hålla nere det här. Att sedan Tyskland vunnit med uddamålet i 3 av de 5 senaste matcherna mot oss, talar också för att det blir just tight. Att Tyskland vinner med 1 mål känns troligt, och vi får ett fint odds på det.

Likt Lineker sa, fotboll spelas i 90 minuter och till sist vinner Tyskland. Med ett mål den här gången.

  • 500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback