Reklam

Tyskland - Mexiko: Tyskland vinner & under 3.5 mål

Matchcenter
17 juni 2018 at 17:00 - Fotboll, VM
Luzhniki (neutral)    Alireza Faghani
17 jun 2018 at 09:05 (Uppdaterad 17 jun 2018 at 19:50) 17/06
401
0
Chans: 52%
Spelvärde: 106,60%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Tyskland kommer till dagens match med stort favortiskap och jag tror att de själva ser den här matchen som en match som de bara måste få med sig tre poäng ifrån, eftersom att Mexiko är det största hotet i gruppen. Alla vet att Tyskland krossade sin grupp i VM-kvalet, men efter att man kvalificerat sig så har man valt att spela vänskapsmatcher mot bra motstånd och då har de inte gått så bra för de. De har spelat mot lag som England, Frankrike,Spanien, Brasilien, Österrike och Saudiarabien, men de har bara lyckats vinna mot den sistnämnda med bara 2-1. 

Mexiko hade inga som helst problem med att ta sig till VM. Man slutade på första plats och man hade fem poängs försprång ner till tvåan Costa Rica. Man har hunnit med åtta vänskapsmatcher efter att man kvalificerat sig till VM och av dessa åtta har man vunnit fyra, kryssat två och förlorat två. 

Speltips: 

Jag tror att Tyskland kommer inleda med en seger idag, men jag tror att de kommer få kämpa för tre poäng. Om vi utgår från vänskapsmatcherna på sistone så kan man konstatera att Tyskland inte är i sitt bästa slag formmässigt. Mexiko är ett kompakt lag som sliter hårt i sina matcher vilket oftast leder till målsnåla matcher. På de sju senaste matcherna har de hållit nollan fem gånger. Jag kommer spela på att Tyskland vinner och att det blir under 3.5 mål i matchen.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback