Reklam

Tyskland - Frankrike: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
27 juli 2022 at 21:00 - Fotboll, Europa - European Championship | f
Stadium:MK (neutral)    Cheryl Foster
26 jul 2022 at 14:12 (Uppdaterad 27 jul 2022 at 22:52) 26/07
51
0

Dam-EM

Chans (1-X-2): 45-30-25%
Spelvärde: 121,50%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-1
Betsson Till Betsson
Vi ger dig odds och speltips på semin mellan Tyskland - Frankrike som spelas på MK Stadion. Läs när vi rekar och analyserar mötet mellan nationerna.

Tyskland ser svårslagna ut

Tyskland är en stor och mäktig nation inom damfotbollen. Landet har exempelvis spelat 10 europamästerskap och vunnit guld hela åtta gånger. Därtill har Tyskland två VM-guld i prisskåpet. Det är med andra ord ett av damfotbollens mest framgångsrika landslag. Under onsdagen väntar en tuff match för tyskarna när Frankrike står för motståndet i semifinalen, men Tyskland har inlett turneringen starkt och har goda möjligheter att avancera till final.

Läs alla speltips på sidan här!

I gruppspelet var det inget snack om vilket lag som var bäst där tyskarna vann tre av tre matcher med en målskillnad på 9:0. Inte heller i kvartsfinalen mot Österrike släppte man in något mål. Frankrike behöver göra en mycket bra match för att spräcka nollan på ett Tyskland som ser farliga ut. 

Frankrike har något stort på gång

Till skillnad från Tyskland har Frankrike aldrig vunnit något stort mästerskap, men som laget har sett ut i denna turnering kan denna negativa trend komma att ändras. Frankrike har nämligen inlett mästerskapet på ett imponerade sätt där man har vunnit fyra av tre matcher. En av nationens största stjärnor, Delphine Cascarino har sett väldigt bra ut och var nära att göra ett drömmål mot Island.

Jämför odds på matchen i vårat matchcenter!

Nu väntar dock en svår uppgift när Tyskland står för motståndet. Men om fransoserna kan fortsätta på den inslagna vägen har man fina möjligheter till att gå hela vägen till final. Det gäller dock att har rätt dag och spelar på sin absoluta topp. Kan Frankrike bli det första laget att göra mål mot Tyskland detta mästerskap? På onsdag vet vi. 

Tyskland fem senaste:

Tyskland - Österrike, 2-0
Finland – Tyskland, 0-3
Tyskland – Spanien, 2-0
Tyskland – Danmark, 4-0
Tyskland – Schweiz, 7-0

Frankrike fem senaste:

Frankrike - Nederländerna, 1-0 (efter förlängning)
Island – Frankrike, 1-1
Frankrike – Belgien, 2-1
Frankrike – Italien, 5-1
Frankrike – Vietnam, 7-0

Läs allt om damernas EM!

Mitt speltips Tyskland – Frankrike

Om man enbart ser till matcherna som bägge lagen har spelat i denna turnering tror jag att detta blir en jämn tillställning. Båda lagen har sett riktigt bra ut och spelar en fartfylld fotboll med många individuellt skickliga spelare. Däremot tror jag att mäktiga Tyskland har en stor fördel av att ha vunnit så pass mycket innan. Erfarenhet och framgång ska inte underskattas. Mitt speltips blir att Tyskland vinner matchen. 


 

  • 500kr insättningsbonus
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback