Reklam

Tyskland - Brasilien: Över 2,5 Mål

Matchcenter
27 mars 2018 at 20:50 - Fotboll, Träningsmatch, landslag
Olympiastadion    Jonas Eriksson
27 mar 2018 at 00:20 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 27/03
33
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 105,05%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet

Tyskland har valt att möta de bästa landslagen under den här landslagssamlingen. I fredags mötte man Spanien i en match som visade sig bli riktigt jämn. Slutresultatet blev 1-1 och det får ändå ses som ett rättvist resultat trots att Tyskland kanske var lite farligare. Idag är det då dags för nästa match och det handlar om ett möte med Brasilien. Slutsatsen som jag drar från Tysklands första match är att de ser riktigt bra ut och att de kommer gå långt i VM precis som alla förväntar sig. 

Brassarna kommer till dagens match efter att man lekt sig till en 3-0 seger mot Ryssland. Man tappar nästan hakan när man ser på laguppställningen från den matchen. Brasilien har absoluta världsklass spelare på varenda position. De skulle kunna bygga ett världslag även med deras avbytare. 

Tyskland visade att de är farliga framåt trots att det bara blev ett mål mot Spanien. De har många spelare som skapar farliga målchanser på egen hand. Även Hummels kan då och då sticka upp och skapa oreda med sin längd och starka huvudspel. Brasilien dansar sig fram till farliga lägen i nästintill varje anfall. Jag har därför svårt att se varför det skulle bli målsnålt idag. Jag spelar över 2,5 mål.

Talar för spelet:

  • Båda lagen kommer vilja visa upp sig när det handlar om en så fin match som denna och då kan vi räkna med ett offensivt spel och förhoppningsvis en hel del mål.
  • Båda lagen sprutade in mål under VM kvalet.
  • Båda lagen har världsklass spelare offensivt.
  • Båda lagen skapade många målchanser i sina senaste matcher.
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback