Reklam

Tyringe - Halmstad: 1

17 februari 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
17 feb 2018 at 09:45 (Uppdaterad 17 feb 2018 at 18:00) 17/02
65
0

Hockeyettan Södra

Chans (1-2): 48-52%
Spelvärde: 115,20%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-0
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Vi kommer testa ytterligare en underdog i den södra fortsättningsserien. Tyringe säkrade platsen i hockeyettan senast och Halmstad kan nu med tanke på Tranås seger inte komma bättre än tvåa. Tyngre avbräck i Halmstad bådar för hemmavinst?

Tyringe tog en poäng i Tranås senast och säkrade därmed sin plats i hockeyettan nästa säsong. Halmstad vann, men eftersom Tranås också vann så kan man nu inte komma ikapp dem, vilket har gjort att förutsättningarna inför dagens match är lite speciella. Tyringe är ett lag som har mycket potential i spelarna, men man har haft en turbulent säsong tränare/ledning som inte riktigt velat dom väl känns det som. Halmstad har varit riktigt bra under andra halvan och skulle lika gärna kunna spela i förkval till playoff uppåt. Mycket tack vare deras förstakedja med Gustaf Berling, Martin Pärna och Erik Borg. Problemet till den här matchen är att alla tre har gått åt varsitt håll i hockeyallsvenskan och inte kommer att delta. De stod för det mesta i Halmstads väg framåt och det är klart det är tapp som kommer påverka. Dessutom saknas en rad med spelare till. Tyringe har även dem tappat ett gäng med spelare, men det känns ändå som att Halmstads tapp ska påverka klart mer, även om det är tunga tapp i Tyringe också.

Talar för spelet

  • Den stora anledningen är Halmstads tapp här. Båda målvakterna kommer ej delta idag, utan en junior kommer att få chansen. Försakedjan är som bekant borta. Dessutom Jesper Johansson som gått till Västerås samt backen Anton Avehag som ska spela med Kovland. Björn Hjärpe är skadad och Tim Bothén spelar med J20 istället.
  • Tyringe har hemmaplan och nya tränare sen någon vecka tillbaka. Spelet har sett klart bättre ut och harmonin i truppen är bättre nu än på länge. Jag vill tro att Tyringe har lite mer motivation än Halmstad här.
  • Emil Hedman är en mycket bättre målvakt en junioren Ahrnberg i Halmstad. Det är en stor fördel för hemmalaget.

Talar emot spelet

  • Tyringe har också tappat spelare som vill avsluta säsongen senare. Sex spelare av betydande roll har gått till andra klubbar och det är klart det påverkar.
  • Halmstad har en liten fördel med dagens truppläge, men som sagt oddsen borde vara jämnare.

Det är ett ganska avigt speltips det här, men med tanke på att båda lagen saknar spelare som normalt sett skulle spelat här, men jag vill ändå säga att tappen i Halmstad påverkar mer känner jag. Tyringe har en bra chans att vinna idag och jag tycker oddsen bör vara jämnare här med tanke på förutsättningarna. Jag testar Tyringe inklusive övertid/straffar till oddset 2.40 hos betsafe.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel
Feedback