Reklam

Turkiet - Sverige: x

Matchcenter
17 november 2018 at 18:00 - Fotboll, Europa - Nations League - Nations League B
Konya Buyuksehir Stadyumu    Istvan Kovacs
15 nov 2018 at 10:38 (Uppdaterad 17 nov 2018 at 19:54) 15/11
82
0
Chans (1-X-2): 30-40-30%
Spelvärde: 130,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-1
Betway Spela nu hos Betway

Nations League har såhär långt inte varit någon större föreställning för svensk del. Nu krävs det seger borta mot Turkiet annars blir det spel i C-divisionen för svensk del nästa gång Nations League avgörs.

LÄGET I LAGEN

Två förluster mot Ryssland och en seger borta mot Sverige är Turkiets resultat efter tre matcher i Nations League. Någon chans på gruppsegern har man inte, men det räcker med oavgjort för att hänga kvar i B-divisionen. Dock saknas anfallaren Emre Akbaba som gjorde de två sena målen mot Sverige.

En poäng på två matcher var nog inte vad Janne Andersson och landslaget hade räknat med inför den här turneringen. Framför allt kan den snöpliga förlusten mot Turkiet i första matchen riskera att bli ödesdiger. Dessutom finns frågetecken både vad gäller Sebastian Larsson och Albin Ekdal. Dock ska sägas att Sverige fortfarande kan vinna gruppen om man vinner både mot Turkiet och Ryssland vill säga. 

MATCHEN

En match som är helt avgörande för bägge lagen. Seger för Turkiet eller oavgjort och Sverige åker ur B-divisionen. Den stora frågan är hur sugna Turkiet är på att bli kvar i B-divisionen. Troligtvis en hel del med tanke på att en andraplats ger en bra chans att nå EM 2020 om man inte skulle lyckas göra detta via ordinarie kval. 

Det svenska laget verkar däremot inte alls lika sugna på att göra ett bra resultat i Nations League och på något känns det redan som att blågult redan har sina ögon på EM-kvalet.

På många sätt känns det här som en typisk match som slutar oavgjort och det blir också tipset. Så, tyvärr lär det nog bli C-divisionen för svensk del nästa gång. Bäst odds för oavgjort hittar vi hos Betway Sports som bjuder 3.25 gånger pengarna för det resultatet.

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Kommentarer

Feedback