Reklam

Turkiet – Sverige

24 mars 2016 at 20:45 - Internationellt
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Ikväll spelar Sverige mot Turkiet i en vänskapsmatch. Matchens syfte är först och främst att bygga upp laget på ett så bra sätt som möjligt inför det stundande EM-slutspelet. Båda lagen har lyckats att kvala sig vidare, men där väntar ytterligare prövningar för både Sverige och Turkiet som hamnat i grupper med ganska så svårt motstånd.

Bettingtips

När det gäller matchen mellan Sverige och Turkiet ikväll så kan vi förvänta oss en underhållande match där både lagen kommer testa på nya taktiker, spelare och rutiner. Enligt ryktesvägar så kommer Sverige stora stjärna Zlatan Ibrahimovic inte att starta, vilket ger en sämre förutsättning för Sverige att vinna matchen. Däremot så tror vi att det svenska laget har vad som krävs för att kryssa mot motståndaren i öst. Turkiet har på sin sida valt att inte köra på det bästa möjliga laget vad det ser ut som i skrivande stund.

Spela hos Bethard

Detta spel la vi inne på Bethard där de gav oss ett odds på 2.90.Det är enligt oss ett rättvist odds som faktiskt speglar det chanser som finns. Matchen kommer att sändas på TV4 klockan 19:45 för den som vill följa matchen live.
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback