Reklam

Troja - Kallinge: 2

20 oktober 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
20 okt 2018 at 09:36 (Uppdaterad 21 okt 2018 at 13:09) 20/10
48
0
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-1
Unibet Spela nu hos Unibet
Ifrån hockeyettan har vi idag ett par matcher. En av dem är toppmatchen mellan Troja och Kallinge där jag ändå tycker att vi fått några punkter för högt odds på gästerna. Kallinge visade Kalmar senast var skåpet skulle stå.

Troja Ljungby hade en ganska tuff start på säsongen, vilket också gjort att man halkat lite efter topplagen i serien. Som tur är säsongen lång och man har också börjat äta sig närmare under de senaste veckorna. Idag väntar ännu en toppmatch, vilket också kommer bli den tredje inom en veckas tid. Först vinst på bortaplan emot Kristianstad med 6-3 och man kommer senast från en förlust där man tappade en 2-0 ledning mot Vimmerby till förlust med 3-4. Idag kommer det återigen bli tufft när Kallinge kommer på besök. Gästerna har också haft lite problem i inledningen, trots att man på pappret kanske har den bästa truppen. Man ligger på sjätteplats, två poäng bakom Troja. En vinst idag är nästan ett måste ifall man inte ska tappa mark på den sista allettanplatsen. Senast gick jag emot dem på bortaplan mot Kalmar, men de gör en riktigt bra bortamatch och förhoppningsvis kan man rida vidare på den vågen och i framtiden visa hur bra lag man faktiskt har.

Talar för spelet

  • På pappret har Kallinge det bästa laget i den här serien och det är bara en tidsfråga innan man börjar vinna allt fler matcher. Förhoppningsvis var förra matchen starten på en bättre tid.
  • Jag tror faktiskt att Trojas två senaste matcher sitter i en aning, framförallt mentalt. 2-6 borta mot topplaget Kristianstad och senast en tidig ledning som slutade i förlust mot Vimmerby. Mentalt borde KRIF haft det aningen lättare och vinsten senast borde gjort att det förmodligen släpptes en och annan klump från magen.

Talar emot spelet

  • Troja har förutom förlusten senast mot Kristianstad i förra hemmamatchen varit riktigt bra där. Framförallt har man öst in mål och har ett klart högre målsnitt där än på resande fot.
  • Hemmalaget är inget dåligt lag på något sätt utan det här kommer bli en tuff fight. Små marginaler som avgör där det gäller att ha lite flyt också.

Det här kommer bli en riktigt bra match med bra fart och förmodligen också ganska grinigt. Troja är såklart rätt favorit, men jag tycker ändå oddset lockar lite för mycket på Kallinge för att inte undvika. Jag testar Kallinge att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 2.48 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback