Reklam

Treat Conrad Huey/Nathaniel Lammons - Marco Cecchinato/Albert Ramos: 2

Matchcenter
5 februari 2020 at 21:35 - Tennis, ATP
Cancha 1
3 feb 2020 at 09:47 (Uppdaterad 5 feb 2020 at 22:44) 03/02
40
0
Chans (1-2): 51-49%
Spelvärde: 137,20%
Lägsta spelbara odds: 2,04
Units: 9/10
Hit/Miss: 1-2
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Turnering: Cordoba. Underlag: Grus.

Det här kan ju gå precis hur illa som helst faktiskt.

Huey, som kommit tillbaka och börjat prestera någorlunda på challengertouren efter sitt uppehåll är rätt svag på grus, men han kan ändå underlaget i någon mån. Lammons, som arbetat sig fram till en bra ranking genom att spela allt som finns och lite till, ofta i svaga startfält, har spelat på grus några gånger, men han kan det inte. Han är en dubbelspecialist som är just bara dubbelspecialist. Han har bara dubbelegenskaper. Han har inga grundslag och hur man då ska klara sig bra på grus, det är inte helt lätt att se.

Cecchinato och Ramos är två starka spelare i såna här turneringarna. Ingen av dem någon höjdare i dubbel, men på grus blir spelet ganska singellikt och när de här möter två spelare som är så extremt tunna från baslinjen ska de kunna fira triumfer med sitt bollande.

Vårt par vinner om de bara vill

Oddsen är rejält sneda. Jag väljer motståndarna som favorit med en procents marginal. Anledningen är att spelarna i vårt par inte alls satsar på dubbel och risken finns att de kanske förlorat i singeln och inte kommer bry sig så mycket här. Men kämpar de, då tror jag att de bara vinner. 

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback