advert

Trapani - Cittadella

1 oktober 2016 at 17:00 - Fotboll, Italien - Serie B
7 apr 2017 at 14:57 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Trapani har haft en trög inledning på säsongen och man störs av flera skador här. Cittadella är en frisk fläktande nykomling som jag tror kommer göra en bra insats här. Poängchansen för bortalaget måste ses som god tycker jag.

Senast åkte man på en väntad förlust, om ni frågar mig eftersom jag trodde och hade spelat på Salernitana då. Och inledningsvis i den matchen var Trapani klart pressade och Salernitana kunde göra 2 mål ganska tidigt, därefter jämnade spelet ut sig en aning, men mest pga att Salernitana slog av på takten och inget annat. Trapani var ju sånär att ta steget upp till Serie A ifjol men åkte på målsnöret och man har alltså inlett denna säsong med fem kryss och en förlust. Så man måste höja sig rejält ifall man ska klättra i tabellen.

Man har dock några tunga avbräck här. Offensive mittfältaren Coronado saknas, tungt avbräck då han är navet i offensiven. Men även anfallaren Petkovic kan inte medverka här även det ett tungt avbräck. Sen stryker vi även mittfältarna Scozzarella och Raffaello och det känns tunt ut på mittfältet. Visserligen är Ciaromitaro tillbaka från en långtidsskada men knappast redo för 90 minuter, om ens 45 min. Övriga skador är Machin och Ferrara.

Och i Cittadella ser det bra ut. Visserligen förlorade man senast hemma mot Brescia med 0-3, fasttycker det är ganska missvisande siffror. Det var en absolut jämn match men där Brescia hade en bra start och gjorde en balja och kunde sen utnyttja sina omställningar vilket dom i och för sig gjorde bra. Och medans Brescia fick en straff så fick Cittadella inte det fastän dom kanske borde haft en. Ja marginalerna emot sig då. Men man är fortfarande serieledare och här är man så kallad underdog vilket passar dom perfekt. Ingen press alls på sig när man åker till Sicilien för en normalt sett tuff bortamatch. Men Trapani har ju varken form och saknar spelare.

Ypperligt läge för ett Cittadella med bra självförtroende att skrälla här. Truppmässigt är det inga som saknas heller så man kan ställa ut bästa elvan på planen vilket ju är en fördel. 3 bortamatcher hittills såhär långt och lika många segrar. 1-2 mot Bari, 1-5 mot Pro Vercelli och 0-1 mot Avellino. Det imponerar ändå som nykomling.

Cittadella är serieledare och har spelat bra. man är effektiva framåt och har bra självförtroende. Tror man har toppchans att ta poäng i den här matchen mot ett segt Trapani som saknar det mesta just nu. Cittadella +0.25 tas till ett odds på 1.72 hos Unibet. Halv vinst ifall det slutar oavgjort, hel vinst vid seger för Cittadella. Insatsen stannar på medel dock.
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback