Reklam

Tottenham - West Ham: (AH: -1,25) 2

Matchcenter
27 april 2019 at 13:30 - Fotboll, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Anthony Taylor
25 apr 2019 at 12:15 (Uppdaterad 27 apr 2019 at 15:22) 25/04
45
0
Chance (1-X-2) including handicap: 27-33-40%
Spelvärde: 126,11%
Lägsta spelbara odds: 1,48
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-1
Bet365 Spela nu hos Bet365

Nyckelfaktorer:
- Tottenham har viktiga Champions League mötet mot Ajax på tisdag
- Spurs motståndare om Champions League platserna tappade poäng i veckan och ger Tottenham utrymme att vila spelare för Champions League mötet på tisdag.
- West Ham rapporteras få tillbaka Lanzini och Chicharito till matchen
- Tottenham ska spela sin 8:e match på 28 dagar.

Tidiga matchen på lördag är det Londonderby mellan Tottenham - West Ham.
För West Ham är det största rivalmötet i Premier League för tillfället när Millwall är i Championship för tillfället.
De två största faktorerna för spelet är att Tottenham har Champions League semifinal mot Ajax redan på tisdagen och har troligtvis störst fokus på den uppgiften.
Spurs vann sin veckomatch mot Brighton med 1-0 samtidigt som de andra lagen som slåss om de sista Champions League matcherna Chelsea, Arsenal och Manchester United tappade poäng. Det gör att Spurs har 3 poäng tillgodo ner till fjärdeplatsen och 4 ner till femteplatsen, med mycket bättre målskillnad med 3 omgångar kvar. Vilket ger Spurs större utrymme att kunna “offra” matchen mot West Ham för Champions League semifinalen.

Truppen kan behöva roteras också då den inte är lika bred som de andra topplagen och och så blir matchen på lördag den 8:e matchen på 28 dagar.

West Ham har ingen bra resultatrad bakom sig med 3 förluster och 1 oavgjord senaste 4 matcherna. Dock ska det tilläggas att mot Manchester United var man de bättre laget och hade några domslut emot sig och förlorade. Senast mot Leicester var man också de bättre laget och fick ett korrekt mål bortdömt för offside.


Talar emot:
Tottenham har inlett riktigt starkt på sin nya arena som gett dem ett lyft och de har vunnit alla fyra utan att släppa in mål. West Ham är väldigt ojämna och framförallt på bortaplan. Svårt att veta vad man får för prestation.
 

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback