Reklam

Tottenham Hotspur - Olympiacos: 1 (0-1)

Matchcenter
26 november 2019 at 21:00 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Tottenham Hotspur Stadium    Georgi Kabakov
25 nov 2019 at 23:21 (Uppdaterad 26 nov 2019 at 22:52) 25/11
40
0
Chance (1-X-2) including handicap: 60-0-40%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 5/10
Hit/Miss: 4-2
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Nyckelfaktorer:
- Hemmapremiär för Mourinho
- Strålar harmoni i Tottenham sedan Mourinho tagit över
- Spelade i London i lördags => Ingen resdag
- Olympiakos har haft svårt att hävda sig i Champions League iår

Mourinho ska göra hemmadebut för Tottenham efter att ha tagit över efter Pochettino. Första matchen var i helgen borta mot West Ham som man vann med 2-3. Vilket var välförtjänt och borde varit med större siffror men sista skärpan saknades. Visst mötte man ett riktigt formsvagt West Ham, men man kunde se lite skillnader i spelet och såg metodiska ut och lite spetsigare än under senaste tiden med Pochettino. Framförallt spelade Kane äntligen som en striker igen, Det har under veckan lagts ut bilder på sociala medier från Tottenham träningar där spelarna ser väldigt harmoniska ut, vilket även Mourinho har gjort sedan han har anlänt och tror på en liten Mourinho-effekt här. Nu har Mourinho fått några extra dagar och har inte behövt ha någon resdag eftersom man spelade i London i lördags.
Fördelen med nya tränare har från start, är att det är väldigt svåra att scouta för motståndarna då det inte är helt klart än hur han kommer att vilja spela med Tottenham.


Olympiakos leder ligan som planerat hemma i Grekland men har haft det svårt att vinna i Champions League och har endast en poäng hittills.

Spelet bygger mycket på Mourinho effekten som verkar finnas i Tottenham. Han ser mycket mer harmonisk nu. Hemmadebuten är mot ganska tacksamt motstånd eftersom man möter gruppens svagaste lag och AH-1,5 till 1,83 tycker jag det finns värde i.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback