Reklam

Tottenham Hotspur - Manchester City: Double chance: 1x

Matchcenter
21 november 2020 at 18:30 - Fotboll, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Mike Dean
18 nov 2020 at 20:31 (Uppdaterad 21 nov 2020 at 20:23) 18/11
35
0
Chans (1-X-2): 35-35-30%
Spelvärde: 147,70%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Betsson Spela nu hos Betsson
De två demontränarna José Mourinho och Pep Guardiola gör upp ännu en gång i vad som förväntas bli en riktigt het drabbning! Tottenham är i ruskigt bra form men Manchester City har även de imponerat på sistone.
Talar för spelet
  • Tottenham ser riktigt bra ut och är obesegrade i sju raka ligamatcher.
  • Manchester City har förlorat deras två senaste bortamatcher mot Spurs.
  • City har flera tongivande spelare på skadelistan.
Talar emot spelet
  • Manchester City är också i väldigt bra form med nio raka matcher utan förlust.
  • I de åtta senaste inbördes mötena har Man City vunnit fem av de.
  • Manchester City har två raka bortasegrar.

Tottenham ser verkligen ut att vara på riktigt den här säsongen. Om man bortser från premiärförlusten mot Everton har Spurs imponerat stort i säsongsupptakten och de går från klarhet till klarhet. Tre raka ligasegrar har det blivit och Spurs ligger just nu på en andraplats. Det är inte konstigt att många nu börjar nu tro att Tottenham på allvar kan utmana om PL-titeln.

José Mourinho har ju länge varit känd för att vara mer av en defensivt lagd tränare. Han har ju långt ifrån övergett de principerna då det fortfarande är ett Spurs som vill ha defensiv kontroll och stabilitet över en match. Men känslan är att Mourinho har utvecklat den offensiva biten av sin spelfilosofi rätt så mycket. Det ser man inte minst på anfallarna Heung Min Sons och Harry Kanes framfart. Tillsammans har de stått för 25 poäng på åtta matcher i ligaspelet. Även hemvändaren Gareth Bale börjar komma in i matchform och det skulle ju förstås vara ett enormt tillskott för Tottenhams anfallsspel. Så Tottenham är förvisso på uppgång men Manchester City blir en riktigt tuff utmaning.

Man City blickar uppåt i tabellen

Vid första anblick kan man bli lite förvånad över att se Manchester City på en tiondeplats i tabellen. Och trots att City inte har sett helt 100-procentiga ut rent spelmässigt ska man ju också ha i åtanke att de har en match mindre spelad än de flesta övriga lag. Det är ju förstås även tidigt in på säsongen och mycket kan ändras tabellmässigt.

För faktum är att Manchester City har sett riktigt bra ut på sistone. De har nio raka matcher utan förlust och kommer säkerligen börja haka på övriga topplag inom en snar framtid. Det som däremot talar emot City inför matchen mot Spurs är skadeproblemen. Båda anfallsstjärnorna Sergio Agüero och Raheem Sterling ser ut att missa lördagens drabbning. Visserligen har Man City en bred trupp men när man ställs mot ett Tottenham som stormar fram i ligan hade nog Guardiola velat starta med bästa möjliga elva. Det är riktigt fin utdelning på 1X med ett odds på 2.11 hos Betsson. Just nu har Betsson även flera fina erbjudanden som boostar ditt odds. För att ta del av dem samt andra bettingbonusar kan du klicka här!   

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback