Reklam

Tottenham - Juventus: (AH: +0,5) 2

Matchcenter
7 mars 2018 at 20:45 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Wembley    Szymon Marciniak
6 mar 2018 at 13:28 (Uppdaterad 7 mar 2018 at 22:40) 06/03
60
0
Chance (1-X-2) including handicap: 42-0-58%
Spelvärde: 103,24%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss:
888sport Spela nu hos 888sport

2-2 i första mötet vilket betyder att Juventus måste vinna matchen på Wembley så länge det inte slutar oavgjort med 3 mål eller fler för vardera lag. Juventus var kliniska under första halvlek i Turin och visade verkligen hur man kan såra Tottenham, efter det tappade man allt. Jag tror Allegri är smart nog att ha rättat till det som gick fel för ett par veckor sedan, lägg därtill en större rutin ifrån stora matcher hos Juventus och jag tycker Tottenham har blivit väl stora favoriter.

 

Talar för spelet:

  • Juventus har fått tillbaka en del spelare till denna matchen. Matuidi och Dybala är två spelare som kommer gå rätt in i start. Visst, där är ett stort frågetecken kring Higuain inför matchen men Dybala visade i senaste ligamatchen att han klarar av att axla rollen som spets.
  • Tottenham spelade match på en oerhört tung plan i lördags mot Huddersfield. Harry Kane och Eriksen spelade 90 minuter och det är inte många matcher denna säsong som de bärande spelarna i Tottenham fått vila.
  • Londonlaget är vidare på ett oavgjort resultat vilket betyder att Juventus behöver kliva fram här. Det gjorde man under den första halvleken i Turin också, resultatet utav det? 2-0 och bud på mer. Jag tror helt enkelt det kan passa Juventus mer här när man måste lyfta fram spelet.

 

Klart att Tottenham ska vara knappa favoriter men jag tycker det är lite väl sett till oddsen. Jag ser Tottenham ha en 40% chans här, vilket ger oss ett knappt värde på X2.

  • 500% upp till 600 SEK i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback