Reklam

Tottenham - Internazionale: Under 3,0 Mål

Matchcenter
28 november 2018 at 21:00 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Wembley    Cuneyt Cakir
27 nov 2018 at 22:32 (Uppdaterad 28 nov 2018 at 22:51) 27/11
31
0
Chance (over-exact-under): 25-30-45%
Spelvärde: 109,20%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-0
ComeOn Spela nu hos ComeOn

Tottenham blev det första laget som lyckades besegra Chelsea den här säsongen såhär långt. Spurs vann med 3-1 på hemmaplan och nu är man bara fem poäng bakom serieledande Manchester City. Man får bara tre dagar ledigt till nästa match och det är inte vilken match som helst, det en ödesmatch för Tottenham mot Inter i Champions League, där de är piskade att vinna för att ha en chans att ta sig vidare till slutspel. 

Inter tog en stabil seger mot Frosinone i den senaste ligamatchen, men i omgången innan blev det storförlust mot Atalanta på bortaplan. I Champions League ligger man 2:a i gruppen och sitter alltså i förarsätet mot Tottenham ikväll, ett kryss räcker för Inter.

Speltips:

Inter vilade 4-5 spelare mot Frosinone för att vara väl förbereda mot Tottenham ikväll. De kommer nöja sig med oavgjort resultat och de lär därför backa hem redan från start. Tottenham kommer äga mycket boll men jag tror inte att de kommer våga vara allt för offensiva då rädslan för ett baklänges mål är för stort. Inter har imponerat i det defensiva spelet den här säsongen och jag har svårt att tänka mig att de kommer vika sig defensivt i den här matchen. Om det är något som italienarna är bra på, så är det att spela på resultat. Jag tror med andra ord inte på en målrik tillställning. Mitt spel blir under 3,0 mål till 1,76 i odds hos Comeon. 

Spelare som inte kommer till spel hos Tottenham är Kieran Trippier, Moussa Dembélé, Davinson Sánchez och Danny Rose är skadad sedan tidigare. Hos gästerna Inter är bara Sime Vrsaljko osäker.

  • 500% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback