Reklam

Tottenham Hotspur - West Ham United: 1

Matchcenter
22 december 2021 at 20:45 - Fotboll, England - League Cup
Tottenham Hotspur Stadium
21 dec 2021 at 11:49 (Uppdaterad 22 dec 2021 at 22:37) 21/12
5
0
Chans (1-X-2): 55-30-15%
Spelvärde: 121,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Londonderby i kvartsfinalen av ligacupen!

Contes förvandling av Spurs

Inte en förlust i ligan har det blivit sedan Conte tog över som tränare i det norra Londonlaget. Fem matcher i Premier League har de spelat under honom där resultatet är 2 oavgjorda och 3 vinster. Sämre har det gått i Europa Conference League där de nu är utslagna, men inget jag tippar kommer påverka laget till det sämre, snarare tvärtom. Nu har de bara ligan och de inhemska cuperna att fokusera på. Flertalet spelare har fått nytt liv sedan italienaren kom till klubben där vi sett namn som Ben Davies, Dele Alli, Harry Winks och Eric Dier höja sig.

Verkligheten hinner ikapp Hammers

Hammers inledde säsongen jättefint och etablerade sig snabbt i toppen av ligan. Moyes gjorde mirakel med den tunna spelartruppen han hade till sitt förfogande, men verkligheten hann ikapp laget där skadelistan växt sig större för varje omgång. Effekten av det är att de inte kunnat hålla momentum uppe och bara tagit en vinst på deras fem senaste matcher i ligan och Europa League. Det var ett tag sedan den annars så pålitlige målskytten Michail Antonio nätade, senast var i vinstmatchen mot Spurs 24/10. Med tanke på skadesituationen i West Ham, där de är värst drabbade defensivt ser det tungt ut.

Se fler odds och marknader på mötet i vårat matchcenter!

Tottenham Hotspur fem senaste:

Tottenham Hotspur – Liverpool, 2-2

Tottenham Hotspur – Rennes, 0-3

Tottenham Hotspur – Norwich, 3-0

Tottenham Hotspur – Brentford, 2-0

Mura - Tottenham Hotspur, 2-1

West Ham fem senaste:

Arsenal – West Ham, 2-0

Burnley - West Ham, 0-0

West Ham – Dinamo Zagreb, 0-1

West Ham – Chelsea, 3-2

West Ham – Brighton, 1-1

Mitt speltips Tottenham Hotspur – West Ham

Med tanke på skadesituationen i West Ham och deras senaste resultat jämfört med ett Spurs som precis kommit ut ur en tung period där större delen av spelartruppen varit smittad av Covid, men nästintill nu är fulltaligt igen blir mitt tips att de vinner mötet mot Hammers. De har dessutom fördelen av att spela hemma. Den energin som Conte kommit in med där han omvandlat spelare som tidigare varit uträknade har varit helt otrolig att se. Moyes och co ska inte ha något att hämta när de åker till norra London för att möta ett pånyttfött Tottenham Hotspur.

  • 100% upp till 100 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback