Reklam

Tottenham Hotspur - Watford: 1

Matchcenter
29 augusti 2021 at 15:00 - Fotboll, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Andre Marriner
27 aug 2021 at 10:19 (Uppdaterad 29 aug 2021 at 16:54) 27/08
17
0
Chans (1-X-2): 70-20-10%
Spelvärde: 101,50%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-0
NordicBet Spela nu hos NordicBet

Det kunde inte ha kommit ett bättre besked för alla supportrar av Tottenham Hotspur när klubbens stora stjärna, Harry Kane i veckan gick ut med att han blir kvar i laget. Det höjer deras chanser betydligt att etablera sig bland topplagen under denna säsong. Inledningsvis på 2021/22 har de under den nye tränaren Nuno Espírito Santo tagit full poäng och ligger i toppen av tabellen. Lagen de vunnit över är Manchester City och senast i helgen Wolves. Två mål har det blivit framåt och noll insläppta. En spelare som varit framträdande är Dele Alli då han varit riktigt bra i båda ligamatcherna.

Fler odds och marknader på matchen finns i vårat matchcenter!

Inför säsongen nyuppflyttade Watford mötte i premiären hemma på Vicarage Road Aston Villa där lagets stjärna Ismaile Sarr gjorde en lysande insats och förde laget till deras hittills enda tagna trepoängare. I helgen ställdes de mot Brighton på bortaplan och förlorade med 2-0. Det har varit ett återkommande problem för laget, att inte vinna borta. Ett annat problem de har är att de i sina bortamatcher oftast släpper in mål tidigt. Något som kommer bli problematiskt när de möter Tottenham Hotspur i helgen då Harry Kane stod för två mål när Spurs vann över Ferreira i kvalet till Europa Conference League.

Läs allt om Premier League i våran säsongsguide

Mitt tips är att Spurs vinner mot Watford. Nu när Harry Kane ser ut att vara tillbaka i samma målform som förra säsongen kommer Watfords försvar få det tufft. Tottenham har dessutom inte släppt in ett mål på hemmaplan ännu och då har de ställts mot betydligt bättre motstånd än “The Hornets”. Moralen i laget efter beskedet att Kane stannar och att de vunnit sina matcher kommer att föra dem till deras tredje raka seger.

  • 100% upp till 100 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback