Reklam

Tottenham Hotspur - Manchester United: x

Matchcenter
30 oktober 2021 at 18:30 - Fotboll, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Stuart Attwell
28 okt 2021 at 15:04 (Uppdaterad 30 okt 2021 at 20:21) 28/10
9
0
Chans (1-X-2): 25-50-25%
Spelvärde: 180,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 9/10
Hit/Miss: 0-3
Betsson Spela nu hos Betsson

I veckan när Spurs ställdes mot Burnley i ligacupen var de precis lika idéfattiga framåt som i söndagens möte mot West Ham, men till skillnad mot derbyt där de föll med 1-0 kom de denna gång undan med en vinst efter att inbytte Lucas Moura gjorde matchens enda mål. Oroväckande är det att det norra Londonlaget inte har landat i något spelsystem ännu som faller väl ut. Det ser stundtals ut som att spelare som Kane inte har en aning om vad de gör på planen. Det ska dock sägas att defensivt ser det bra ut och då framförallt när nyförvärvet Cristian Romero spelar.

Fler odds och marknader på matchen hittar du här!

Man kan ju fråga sig vad som hänt med Maguire egentligen? Han ser för tillfället ut som en mittback som inte platsar i Premier League. Naturligtvis ska han inte lastas för allt i den tunga förlusten mot Liverpool senast, där hela laget var fullständigt under isen. Men såhär får det inte se ut när man är en av världens dyraste mittbackar genom tiderna. De mötte tidigare i förra veckan i CL ett Atalanta som i halvtid på Old Trafford ledde med 0-2. Men United vände sedan till 3-2 efter att de såg ut som ett nytt lag i andra halvan av matchen.

Inget av lagen har övertygat i de senaste matcherna och det är två klubbar ur form som möts på Tottenham Hotspur Stadium på lördagskvällen. Senast de spelade i London, förra säsongen, var det United som åkte hem med tre poäng efter att de vann med 1-3. Men efter att ha sett hur bedrövligt de har spelat defensivt i deras tre senaste matcher tippar jag inte att de denna gång upprepar bedriften. Men lika illa som det är i försvaret för gästerna är det för hemmalaget offensivt. Tottenham vet inte hur de ska göra mål. Mitt tips blir därför att det slutar lika.

Tottenham Hotspur fem senaste:

Burnley – Tottenham Hotspur, 0-1

West Ham – Tottenham Hotspur, 1-0

Vitesse – Tottenham Hotspur, 1-0

Newcastle – Tottenham Hotspur, 2-3

Tottenham Hotspur – Aston Villa, 2-1

Manchester United fem senaste:

Manchester United – Liverpool, 0-5

Manchester United – Atalanta, 3-2

Leicester - Manchester United, 4-2

Manchester United – Everton, 1-1

Manchester United – Villarreal, 2-1

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback