Reklam

Tottenham Hotspur - Manchester United: Under 2,5 Mål

Matchcenter
11 april 2021 at 17:30 - Fotboll, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Chris Kavanagh
9 apr 2021 at 17:22 (Uppdaterad 11 apr 2021 at 19:27) 09/04
4
0
Chans (över-under): 40-60%
Spelvärde: 119,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-3
NordicBet Spela nu hos NordicBet

När lagen möttes i en Premier League-drabbning oktober vann Tottenham med hela 6-1 trots spel bortaplan. Nu har det gått ett halvår och det ser väldigt annorlunda ut. Tottenham ligger sexa i tabellen och är hela elva poäng bakom Manchester United som ligger tvåa. Spurs har dessutom blivit utslagna ur Europa League och det är tveksamt om Mourinho är kvar nästa säsong i Tottenham. I så fall behöver han med största sannolikhet ta upp Tottenham till topp 4 och då skulle en seger mot Manchester United öka chanserna rejält.

Solskjaers Manchester United spelade match i torsdags borta mot Granada. Efter en stabil insats lyckades de vinna med 2-0 där svenske mittbacken Victor Lindelöf fick ta emot stora hyllningar efter matchen. Bland annat på grund av den assist som Marcus Rashford förvaltade väl till 1-0-målet.

Speltips Tottenham - Manchester United

När Mourinho möter topp 4 brukar det inte vara den mest offensiva fotbollen vi får ta del av. Samtidigt har Manchester United spelat 0-0 i majoriteten av sina matcher mot de bästa lagen i ligaspelet. Förra mötet blev en målfest av sällan skådat slag men den här gången tror vi på den direkta motsatsen.

Med tanke på att båda lagen på förhand nog inte är helt främmande för en poäng tror vi på en målsnål och tillknäppt tillställning. Därför väljer vi att spela under 2,5 mål i mötet mellan Manchester United och Tottenham.

  • 100% upp till 100 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback