Annons

Tottenham Hotspur - Liverpool: Under 3,0 Mål - Speltips & Rekar

Matchcenter
6 november 2022 at 17:30 - Fotboll, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Andy Madley
3 nov 2022 at 15:51 (Uppdaterad 6 nov 2022 at 19:22) 03/11
14
0

Premier League

Chance (over-exact-under): 27-27-46%
Spelvärde: 106,58%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-2
ComeOn Till ComeOn

Halva Bettingtwitter har klivit på Liverpool inför denna toppmatch på Hotspur Stadium som kommer avsluta omgång 15 av Premier League. Odds har gått ner för mycket och jag väljer annat spel istället.

Mitt spel: Under 3.0 mål asian hcp.

Även om mycket talar för LFC den här matchen är jag för sen på bollen för att haka på det tåget nu. Oddset dyker ner mot 2,00 och ett Spurs med Son, Kulan och Richarlison på skadelistan kommer få fokusera på defensiven, vilket gör att undern klickas.

Conte och Tottenham hade flyt återigen i veckans CL när man vände 0-1 till 2-1 mot Marseille. Höjbjerg avgjorde med ett klassavslut på sista sparken och sköt upp laget i topp av gruppen. I samma veva slog Liverpool Napoli på Anfield med 2-0, vilket är ett starkt resultat med tanke på hur svagt det sett ut på slutet för Reds.

När jag nu sitter och försöker spekulera om en förväntad matchbild denna söndag är det svårt att se hur denna drabbning skulle spåra och bli målrik. Dels såklart för hemmalagets offensiva avbräck men även den bleka historik som Liverpool haft på bortaplan så här långt denna säsong.

I CL lossnade det både mot Ajax och Rangers men kollar vi ligaspelet har man bara spelat in två poäng och gjort ferm mål på fem bortamatcher så här långt.

Full respekt för Klopp som dock har trivits mot Spurs i London, 4 vinster och 1 oavgjort på de 5 senaste är fina stats. Men det saknas även en del spelare hos gästerna och vi pratar offensiv kvalite som Jota, Diaz. Man måste även respektera det tuffa spelschema båda lagen fått känna på nu på senare tid. Absolut en viktig faktor att väga in i detta underspel.

Trots avbräcken är jag inte alls lika övertygad som andra verkar vara om att Liverpool ska lösa detta. Ser en tajt match framför mig där Conte har filat på defensiven. 0-0, 1-0, 0-1, 0-2 eller 1-1 är resultat som känns rimliga.

Vad säger ni andra?

  • Upp till 750 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback