Reklam

Tottenham Hotspur - Leeds United: Harry Kane: Att göra mål i matchen

Matchcenter
21 november 2021 at 17:30 - Fotboll, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Andre Marriner
19 nov 2021 at 16:43 (Uppdaterad 29 nov 2021 at 11:48) 19/11
8
0
Chans: 75%
Spelvärde: 136,50%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 10/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson
Blir det Contes första ligavinst mot Leeds?

Lyckas Conte göra Spurs till en vinstmaskin?

Under den korta tiden som Conte varit tränare i det norra Londonlaget har det redan gått och se förbättringar. Det är såklart en process, men är det någon tränare i världen som ska lyckas vända på skeppet är det den bästa quick fix-managern som finns. Innan landslagsuppehållet tog vid besökte de Everton på bortaplan och fick med sig 0-0, vilket i slutändan var ett rättvist resultat. Men till skillnad från tidigare matcher den här säsongen fick vi se ett anfallande Tottenham som pressade hemmalaget där deras wingbacks var en vital del av spelet. Detta kommer fortsätta utvecklas under Conte.

Fler odds och marknader i vårat matchcenter!

Leeds i bra form

Efter en mer eller mindre bedrövlig inledning på Premier League 2021/22 för Bielsa och co har de på sina tre senaste matcher kryssat två och vunnit en. Leeds var ett tag riktigt illa ute då de var nere i bottenskiktet och harvade. Men så var deras viktige defensive mittfältare, Kalvin Phillips borta p.ga skada. Med honom tillbaka har det fungerat bättre defensivt. Men de saknar fortfarande några av sina viktigaste spelare i Luke Ayling och Robin Koch. Längst fram är det Raphinha som glänst allra mest då han öst in mål och står på fem gjorda inför helgens omgång.

Tottenham Hotspur fem senaste:

Everton – Tottenham, 0-0

Tottenham – Vitesse, 3-2

Tottenham – Manchester United, 0-3

Burnley – Tottenham, 0-1

West Ham – Tottenham, 1-0

Leeds fem senaste:

Leeds – Leicester, 1-1

Norwich – Leeds, 1-2

Arsenal – Leeds, 2-0

Leeds – Wolves, 1-1

Southampton – Leeds, 1-0

Mitt speltips Tottenham Hotspur – Leeds

Kane har haft en supertung säsong i ligan med endast ett gjort mål och en assist. Men kommer från ett landslagsuppehåll där han gjort 7 mål på två matcher för England. Tippar att det kommer att lossna för honom även i ligaspelet nu. Det börjar i hemmamötet mot Leeds. Conte uttalade sig under EM somras om Kane att han ska hålla sig inne i boxen och det är där den italienska tränaren kommer placera honom.

Vi kommer att få se ett Spurs som pressar högt och då Leeds inte riktigt vet hur de ska hantera det tippar jag att det kommer trilla in ett par bollar för hemmalaget där Kane med största sannolikhet är en av de som hamnar i målprotokollet.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback