Annons

Tottenham Hotspur - Fulham: Över 2,5 Mål - Speltips & Rekar

Matchcenter
3 september 2022 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Stuart Attwell
1 sep 2022 at 11:45 (Uppdaterad 3 sep 2022 at 18:00) 01/09
12
0

Premier League - omgång 6

Chans (över-under): 65-35%
Spelvärde: 109,20%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Odds och speltips på mötet mellan Tottenham Hotspur - Fulham i den sjätte omgången av Premier League som spelas på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham med mycket energi

Tottenham Hotspur har inlett Premier League-säsongen 2022/23 på ett mycket imponerande sätt trots att de inte är i form ännu. Efter tre vinster och två oavgjorda ligger laget på tredjeplats i tabellen med 11 poäng. En stor anledning till att de fått poängen med sig i inledningen är anfallaren Harry Kane och ytterspringaren Dejan Kulusevski. Även andra delar av laget har sett bra ut (Perisic) men anfallarna Kane och Kulusevski är de som har bidragit mest. På de fem inledande matcherna har Tottenham en målskillnad på 10:4. 

Fulham med bra inledning på säsongen

Även Fulham har stått för en imponerande inledningen av säsongen med sina mått mätt. Efter fem omgångar har man tagit åtta poäng, vilket förmodligen är mer än vad klubben själva hade vågat tro. Den match som sticker ut allra mest är mötet mot Liverpool i premiären som slutade 2-2. Lagets överlägset största offensiva hot är Aleksandar Mitrovic som gjorde mål i vinsten över Brighton senast – ett mål som gör att anfallaren står på hela fem gjorda och en andraplats i skytteligan.

Fulhams främsta mål med säsongen är att lösa nytt kontrakt, men om laget fortsätter på den inslagna vägen kan man istället sikta mot den övre halvan av tabellen. Nu väntar en mycket tuff uppgift och det återstår att se om Fulham kan störa ytterligare ett topplag.

Tottenham fem senaste:

West Ham - Tottenham, 1-1

Nottingham – Tottenham, 0-2

Tottenham – Wolves, 1-0

Chelsea – Tottenham, 2-2

Tottenham – Southampton, 4-1

Fulham fem senaste:

Fulham – Brighton, 2-1

Arsenal – Fulham, 2-1

Crawley – Fulham, 2-0

Fulham – Brentford, 3-2

Wolves – Fulham, 0-0

Mitt speltips Tottenham – Fulham

Det är två formstarka lag som ska göra upp om tre poäng under lördagen. Spurs är givetvis solklara favoriter med all rätt, men Fulham har visat prov på en fin fotboll och att man kan ställa till det för vilket lag som helst (läs Liverpool). Min känsla är dock att Tottenham kommer ta en planenlig seger här och att det blir en målrik match. Mitt speltips blir att matchen slutar med över 2,5 mål.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback