Reklam

Tottenham Hotspur - Chelsea: 2

Matchcenter
12 januari 2022 at 20:45 - Fotboll, England - League Cup
Tottenham Hotspur Stadium
11 jan 2022 at 11:29 (Uppdaterad 12 jan 2022 at 22:43) 11/01
15
0
Chans (1-X-2): 20-20-60%
Spelvärde: 156,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 9/10
Hit/Miss: 0-1
Betsson Spela nu hos Betsson
Andra mötet i ligacupsemin

Tufft möte för Spurs i returen

Tottenham har sedan senaste mötet mot Chelsea i den första ligacupsemin när de förlorade på Stamford Bridge med 2-0 hunnit med att möta Morecambe i FA-cupen. I den matchen blev det vinst med 3-1. Men inte utan att det för ett tag såg ut att sluta riktigt illa för det norra Londonlaget. De hamnade i underläge efter att 33 minuter hade spelats. När det återstod 16 minuter av den ordinarie speltiden kvitterade Harry Winks snyggt med ett frisparksmål. 2-1 kom elva minuter senare genom Lucas Moura och för det definitiva avgörandet stod Harry Kane i den 88:e minuten.

Chelsea vidare i FA-cupen

Precis som i fallet med Spurs har även Chelsea spelat 32-delsfinal i FA-cupen, men med betydligt mindre problem att ta sig vidare till sextondelsfinal. För motståndet stod Chesterfield, ett lag som till vardags spelar i National League. Märktes att det var viktigt för Tuchel att ta sig vidare från mötet då han mönstrade en stark startelva med spelare som Lukaku, Werner och Pulisic längst fram. Det var redan avgjort efter att den första halvleken var slut då Chelsea hade gått upp i ledning med 4-0. Även om motsåndet var lätt bevisade Tuchel än en gång att han är en av de bästa cuptränarna.

Se vårat matchcenter för fler odds och marknader på matchen!

Tottenham Hotspur fem senaste:

Tottenham Hotspur – Morecambe, 3-1

Chelsea - Tottenham Hotspur, 2-0

Watford - Tottenham Hotspur, 0-1

Southampton - Tottenham Hotspur, 1-1

Tottenham Hotspur – Crystal Palace, 3-0

Chelsea fem senaste:

Chelsea – Chesterfield, 5-1

Chelsea – Tottenham Hotspur, 2-0

Chelsea – Liverpool, 2-2

Chelsea – Brighton, 1-1

Aston Villa – Chelsea, 1-3

Mitt speltips Tottenham Hotspur - Chelsea 

Antonio Conte må vara en av världens bästa managers, men han är ingen vidare cuptränare. De flesta titlar han tagit är genom att vinna ligor. I det första mötet blev Tottenham överkörda av Chelsea. Spurs hade ingenting att hämta. Det var total dominans av det blåa Londonlaget. Ser inte att Conte och co trots fördelen av hemmaplan ska kunna hämta upp underläget här, för trots att Chelsea haft flera ordinarie spelare borta den senaste perioden har de presterat bra, Spurs däremot som nästintill har en ordinarie trupp fortsätter ha det tungt mot topplagen. Mitt tips blir att Chelsea även vinner andra semin.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback