Reklam

Tottenham Hotspur - Chelsea: 2

Matchcenter
19 september 2021 at 17:30 - Fotboll, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Paul Tierney
17 sep 2021 at 17:07 (Uppdaterad 19 sep 2021 at 19:23) 17/09
12
0
Chans (1-X-2): 20-20-60%
Spelvärde: 104,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-3
NordicBet Spela nu hos NordicBet

Spurs inledde med tre raka 1-0 segrar och ledde tills förra omgången ligan, men i mötet mot Palace gick allt fel och de förlorade med 0-3 borta. I laget saknades Son som enligt ryktena ska vara på väg tillbaka till helgens Londonderby. Det återstår att se då han saknades i förlustmatchen. Det råder en del oklarheter kring flera av lagets spelare som mittbackarna Romero-Dier. Dessutom är Tanganga avstängd efter det röda kortet han drog på sig mot Palace. I helgens möte gäller det för Harry Kane som inte haft någon vidare start på säsongen att kliva fram.

Fler odds och marknader i vårat matchcenter!

I Chelsea ser det desto bättre ut med en Lukaku som spelat strålande i säsongsinledningen och redan hunnit göra 3 mål på lika många spelade matcher. Så sent som i förra veckans möte mot Villa hemma stod han för 2 av målen i 3-0 vinsten. Londonlaget spelade Champions League i veckan hemma mot Zenit där de vann med 1-0 och även här höll sig den belgiske anfallaren framme för att skjuta in segermålet. Enda poängtappet i början av säsongen hade Tuchel och co i bortamötet mot Liverpool.

Läs allt om Premier League i våran guide!

Mitt tips är att Chelsea tar segern i Londonderbyt. Spurs hade det riktigt tungt mot Palace och övertygade inte heller i bortamötet mot Rennes i torsdagens Europa Conference League där de fick åka hem efter att ha spelat 2-2. Chelsea är i såpass bra form nu att de kör över allt och med Lukaku längst fram i superform kan jag inte se att det leder till något annat än seger.

  • 100% upp till 100 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback