Reklam

Tottenham - Fulham: 1

Matchcenter
18 augusti 2018 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Wembley    Anthony Taylor
17 aug 2018 at 14:54 (Uppdaterad 18 aug 2018 at 17:55) 17/08
40
0
Chans (1-X-2): 80-10-10%
Spelvärde: 104,00%
Lägsta spelbara odds: 1,25
Units: 8/10
Hit/Miss: 3-1
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Tottenham inledde Premier League komfortabelt med vinst borta mot Newcastle. Newcastle borta är aldrig en lätt match och man fick kämpa för vinsten. Rondon som till denna säsong värvades från West Bromwich var väldigt nära att kvittera i slutminutrarna och Tottenham ska vara glada som gick från matchen men tre poäng. Harry Kane var med från start men lyckades inte näta i denna match. Det blev istället Dele Alli och Vertonghen som skrevs in i matchprotokollet. 

Tottenham är det första lag på väldigt länge att inte värva en enda spelare under sommarfönstret. Frågan är om man hade behövt värva någon. Man fick också behålla alla sina spelare under sommaren och Pochettino jobbar därmed vidare med den starka trupp man hade förra säsongen. Kan kanske vara ett vinnande koncept. 

Motståndet Fulham inledde säsongen men en förlust på hemmaplan mot Crystal Palace. En relativt jämn match där Crystal Palace var vassare på att sätta målchanserna. Man har tagit in bra många spelare och det ser nu inledningsvis ut som att Fulhams defensiv kan bli deras fall. Tre av fyra i backlinjen i förra matchen är nya till säsongen och det kan ta lite tid att spela in sig och hitta samspelet. 

Trots att Fulham har varit väldigt ambitiösa i silly season och värvat in ett antal spelare som förstärkt truppen räcker man inte till borta mot Tottenham.Tre poäng mot nykomlingarna Fulham är det enda som finns i Tottenhams värld som vinner till 1,30! 

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback