Reklam

Toronto Maple Leafs - Winnipeg Jets: 2

Matchcenter
28 oktober 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Air Canada Centre
27 okt 2018 at 11:50 (Uppdaterad 28 okt 2018 at 02:47) 27/10
30
0
Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 108,10%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 5/10
Hit/Miss: 3-1
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Natten emot söndag bjuder som vanligt på en hel del NHL. En av dem är toppmatchen mellan Toronto och Winnipeg där jag tror att gästerna tar revansch ifrån mötet för ett par dagar sedan. Jämn match, men värde på Jets här.

Torontos framfart är det nog inte många som gått miste om i hockeyvärlden. Tittar man på deras unga offensivt skickliga trupp så kan man se bara på namnen att det är ett av ligans bästa och roligaste lag att titta på. Lite tråkigt är det väl att William Nylander fortfarande saknas pågrund av kontraktsstrul, men han kommer så småningom. Matchen emot Winnipeg senast var jämn, men Leafs vann rättvist då man var bättre under de två första perioderna, innan man spelade av sista perioden på ett bra sätt. Winnipeg höjde sig rejält under sista akten och fortsätter man på samma spår så är jag rätt säker på att man tar matchen idag. I grund och botten så känns Toronto som ett bättre lag, men NHL är jämnt och Winnipeg har från och med förra säsongen imponerat rejält dem också. De är ett bra lag helt enkelt och lär vara kraftigt revanschsugna.

Talar för spelet

  • I grund och botten två offensivt skickliga lag, men idag sätter jag defensiven först. Jets är starka bakåt och idag måste man gå in med ett mer defensivt tänk, något som jag tror gynnar dem här. Man kommer få sina chanser framåt då Toronto är väldigt offensiva på hemmaplan. Defensivt är Jets starkare än Leafs.
  • Back to back matcher mellan två riktigt jämna lag har en tendens att sluta med en varsin seger. Jets är bra och värdet är helt klart på dem idag.

Talar emot spelet

  • Torontos potential? Alltså, med den offensiven man visar upp ibland så är det klart man blir rädd. Får man allt att stämma så är man starka. Man kan släppa in fyra mål, men ändå vinna matcher.
  • Om Toronto leder efter första perioden. Då måste Winnipeg öppna upp sig i andra, får längre till byten och Toronto kommer få klart mer ytor i sina spelvändningar.

Jag tror på en jämn match igen där Toronto är rätta favoriter, men det är allt knappt. Jets är bra och oddset är några punkter för högt på dem. Jag testar Winnipeg att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 2.30 hos Coolbet

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback