Reklam

Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings: Över 5,5

Matchcenter
16 oktober 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
Air Canada Centre
15 okt 2018 at 15:11 (Uppdaterad 16 okt 2018 at 04:04) 15/10
45
0
Chans (över-under): 62-38%
Spelvärde: 105,40%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss: 4-1
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Ny vecka och förhoppningsvis också nya vinster. Till natten som kommer så står det fyra matcher på schemat och jag tänker kika närmare på mötet mellan Toronto och Los Angeles. Man behöver inte vara någon raketforskare dock för att få fram detta spel.

Toronto har öppnat säsongen på ett magnifikt vis där man vunnit fem av sex matcher såhär långt. Ingen kan väl heller ha undgått John Tavares första matcher i klubben där han stått för tio poäng på de sex första matcherna. Man ska som sagt inte heller glömma Auston Matthews som leder poängligan på 14 poäng, varav tio av dem är räknat som mål. Jag ser inga nya hinder till varför inte denna succé skulle fortsätta idag. Oddset är dock väldigt lågt på ettan och Kings är absolut inte så dåliga som oddsen visar. Spelvärdet ligger på Kings helt klart, men det känns inte som att man kan gå emot Torontos offensiv just nu. Los Angeles är ett tight spelande lag, men jag tror inte att det kommer att hjälpa idag. Det räcker med att ett lag får en ledning så kommer det förmodligen bli öppna spjäll som vanligt. Nu ska nog rookie-målvakten Jack Campbell få sig sin största utmaning såhär långt i hela hans karriär. En målvakt som jag följt i många år och också en som kommer bli riktigt bra i framtiden, men matchen idag blir helt klart svår.

Talar för spelet

  • Toronto har på pappret ligans kanske bästa offensiv och har dessutom visat det under inledningen. Pittsburgh tillexempel, har ett lag som på pappret ser bra ut, men levererar inte. Toronto har ett bra lag, men gör målen. Och det är en stor skillnad.
  • Hemmalaget har ett väldigt ungt lag på pappret jämfört med många andra. Det blir lite ”juniorhockey” där man är väldigt offensiva, kliver på med sina backcar och chansar gärna en del. Ger resultat framåt, men även luckor bakåt.
  • Det spelar ingen roll om Toronto leder med 4-0. De drar inte ner på tempot ändå. Även fast matchen är död så spelar man i sextio minuter. Det gynnar oss ifall det blir en sådan matchbild.

Talar emot spelet

  • Kings är ett välstrukturerat lag som gärna täpper till framför egen kasse. Har Toronto en lite sämre dag så kommer man få det jobbigt att skapa de där extra bra lägena.
  • Toronto har släppt in väldigt många mål och det är såklart positivt, men samtidigt måste man slipa på defensiven för man kommer inte göra 5-7 mål i varje match. Kanske lägger om lite taktik till nattens match?

Jag tycker ändå oddset är okej med tanke på hur Torontos matcher har sett ut. Det har varit fem raka överspel sedan premiären mot Montreal och jag räknar med detsamma igen. Jag testar över 5.5 mål till oddset 1.70 hos betsafe

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback