Reklam

Toronto Maple Leafs - Florida Panthers: Över 5,5 Mål

Matchcenter
21 februari 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
20 feb 2018 at 14:58 (Uppdaterad 22 feb 2018 at 09:45) 20/02
24
0
Chans (över-under): 62-38%
Spelvärde: 106,02%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-0
Betsson Spela nu hos Betsson
Målmarknaderna från NHL har gått bra och inatt kliver vi in på ytterligare ett överspel.Den normala linan ligger i oddsväg mycket lågt, men ett bolag sticker ut. Matchen det gäller är den mellan Toronto och Florida.

Toronto har varit ett av ligans mest sevärda lag den här säsongen. Man har återigen ett lag byggt för att göra mål framåt och bjuda fansen på det lilla extra, vilket man ofta lyckas med. Kvalitén på de offensiva spelarna är bra och det är inte ett lag som får en lugn stund emot Toronto. Deras största svaghet är såklart att man blir lite för offensiva ibland och luckor öppnas bakåt, även om man den sista tiden gjort klara framsteg. Jag tycker dock att takterna sitter kvar och när man möter Florida hemma så räknar jag med att man åtminstone mäktar med minst 3-4 mål, kanske även fler. Motståndarna från Florida är inte kända för att vara speciellt starka defensivt. Målvakten Roberto Luongo börjar också kommer upp i åren en aning. För mig har Florida också varit ett ganska roligt la att titta på. Likt Toronto så har vi en ganska ung medelålder, vilket i regel brukar betyda mer offensivt tänk än vad man tänker på det defensiva. Båda lagen har sina svagheter bakåt, men har ganska fint flow i anfallszon. Man skapar mycket och gör också en hel del mål. Inatt så är den normala 5,5 linan bra såklart, men oddset tilltalar inte mig speciellt mycket och hade tänkt hoppa upp ett snäpp. Ett bolag sticker dock ut och väljer då att kliva in där. Jag tror det blir tuta och kör åt båda hållen och det är bara att hoppas att målvakterna inte står på huvudet alltför mycket inatt.

Talar för spelet

  • Det är två lag med offensiva spelstilar som möts. De är mest bekväma i anfallszon så förmodligen kommer man också utgå från att göra ett par mål idag. Det kommer säkerligen behövas minst fyra mål för att vinna matchen idag tror jag. Annars hoppas vi att ena laget sprutar in något extra.
  • Det är två skridskostarka lag och jag tror deras spelsätt kommer öppna upp ganska mycket ytor. Fartfyllt blir det garanterat och då är också chansen att det avlossas en hel del skott ganska stor.
  • De senaste matcherna för båda lagen har klivit över dagens 6,5 lina i fyra av de fem senaste. Med marginal dessutom.

Talar emot spelet

  • Historiken har väl inte varit överdrivet målgald. Bara fem av de tio senaste matcherna och bara två av de fem senast har knäckt dagens lina.

Om jag ska vara ärlig här så är det inte mycket som talar emot det här spelet. Gårdagens överspel på Islanders – Minnesota kändes riktigt bra, men det här känns ändå snäppet bättre. För den våghalsige funkar över 6.5 (inklusive OT/OS) eftersom oddset är lågt på normala linan. Betsson sticker dock ut och erbjuder 1.71 på över 5.5 mål och det är klart godkänt.

Lycka till!

/Heden

 

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback