Reklam

Toronto Maple Leafs - Florida Panthers: 2

Matchcenter
29 mars 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
28 mar 2018 at 15:26 (Uppdaterad 29 mar 2018 at 04:20) 28/03
56
0
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 108,10%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Inatt har vi bara fyra matcher i NHL och en av dem är den mellan Toronto och Florida. Hemmalaget är i god form, men är i princip redan klara för slutspel. Florida ligger tre poäng nedanför strecket och måste vinna idag för att haka på resten.

Toronto har varit ett av säsongens genomgående bästa lag och jag tycker man ser riktigt starka ut inför stundande slutspel. Man startade säsongen på ett minst sagt offensivt vis och öste in mål, vilket man i och för sig fortfarande gör. Däremot så är man lite mer kontrollerade just nu och man är inte lika ”överallt” som man var under första halvan. Defensiven klart bättre och Fredrik Andersen har varit riktigt bra. Jag tror dock att man kan få det lite tufft ikväll. Senaste månaden har Florida gått otroligt starkt och man är på allvar med och krigar om en slutspelsplats. Man har tre poäng upp ovanför strecket, men har ett par matcher tillgodo på lagen ovan. Matchen inatt är alltså otroligt viktig. Senast mötte man ett avslaget Islanders, men man gjorde vad man skulle och vann med 3-0. Att man håller nollan tyder på att skärpan är på topp och dessutom att man säljer sig väldigt dyrt framför eget mål. Man har ett bra flow i laget och med tanke på hur det såg ut i senaste matchen mot Toronto så bör man ha bra chans till revansch. Oddset är lite för högt på Panthers här.

Talar för spelet

  • Motivationen. Toronto har inte speciellt mycket att spela för och även om man gör det bra för tillfället så saknas kanske lite av den där sista glöden som kan behövas ibland. Den finns helt klart hos bortalaget.
  • Oddset. Ja, bolagen underskattar Florida en aning och mycket pågrund av deras lagnamn. Man skapar mycket lägen, har ett speedigt lag och bra form. Tycker inte att Florida ska vara såhär utdömda på förhand med tanke på förutsättningarna.

Talar emot spelet

  • Toronto har en offensiv som kan knäcka de flesta i den här ligan. Man kan släppa fyra-fem mål, men det händer ganska ofta att man nosar på dem siffrorna även framåt.
  • Leafs är ett grymt hemmalag och har en högljudd publik som hejar fram dem. Raden hemma är 26-9-2 och det visar väl lite hur bra man är. Florida är dessutom inte lika bra på resande fot som man är på hemmaplan.

Jag tycker med tanke på förutsättningarna att det här oddset är klart spelbart. Toronto ska givetvis vara favoriter, men Florida har allt att spela för och fortsätter visa god form i alla lagdelar. Jag testar Florida inklusive övertid/straffar till oddset 2.35 hos bethard.

Lycka till!

/Heden

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback