Reklam

Toronto Maple Leafs - Dallas Stars: 1

Matchcenter
15 mars 2018 at 00:00 - Hockey, USA - NHL
14 mar 2018 at 23:03 (Uppdaterad 16 mar 2018 at 09:43) 14/03
35
0
Chans (1-X-2): 53-20-27%
Spelvärde: 111,83%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss: 5-5
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Nu är det dags för Toronto att kliva in på hemmaplan igen efter att man senast besegrat Pittsburgh med 5-2. Nu väntar ytterligare ett tufft motstånd, men med tanke på hur Dallas uppträdde igår natt så har jag svårt att se dem plocka några poäng idag.

Toronto har varit stabila i princip under hela säsongen. I början av serien var man exakt som förra året väldigt offensivt lagda och det kändes egentligen som att alla också tänkte på offensiven. Det defensiva och stackars Andersen blev ofta lämnad själv där bak och då är det inte lätt att hålla tätt. Som tur var hade man en frejdig offensiv som räddade dem i ett par matcher. Nu under andra halvan har man fått ordning på sitt spel och man är bra mycket mer sammansvetsade och framförallt har man ett defensivt tänk, åtminstone mer än man haft. Man har vart i en liten formsvacka senaste veckorna, men vinsten mot Pens senast var nog skön för dem och deras självförtroende. Dallas däremot verkar gå åt fel håll nu inför slutspelet. Man har varit inne i en dålig trend ett tag och igår hade man chansen att bryta trenden mot ett avsågat Montreal, men man gjorde en riktig plattmatch och förlorade med klara 4-2. En match som man egentligen inte skapade något speciellt farligt i utan det kändes lojt och var dålig inställning. Utifrån vad jag såg igår så har jag ingen större tro på att de ska förbättra sig till dagens match. Toronto är bra och starka hemma. Man tar andra raka segern nu.

Talar för spelet

  • Dallas form är verkligen under all kritik. Det ser oinspirerat ut och man har väldigt svårt att göra mål för tillfället. Ibland kan man spela bra, skapa lägen, men har lite stolpe ut. Dallas har inte alls samma glöd i spelet som man hade i början.
  • Toronto är starka hemma som sagt. Man har ett bra facit där och lyfts fram av en kokande hemmapublik. Dessutom är Dallas klart svagare på resande fot än vad man själva är på hemmaplan.
  • Dallas spelade så sent som igår och då spela igen mindre än 24 timmar senare mot ett starkt Toronto, nej det ska bli för svårt. Back-to-back är tufft för alla lag i ligan.

Talar emot spelet

  • Dallas var riktigt dåliga igår och lär ha fått sig en rejäl utskällning.  Man kan omöjligt vara lika kassa idag och förmodligen är man revanschsugna och står för en hedersam insats idag, även om trenden den senaste tiden inte visar något tecken på förbättring.
  • Har deras topline med Radulov-Benn-Seguin vaknat på rätt sida så kan de sänka vilket lag som helst i den här ligan. Lägg till John Klingberg på backen så är man ännu farligare framåt.

Jag tror inte på någon förbättring hos Dallas. Man är back-to-back och med tanke på den dåliga formen man besitter så tror jag det blir tufft. Toronto har släppt in en del mål på slutet, men hoppas att de löser det under ordinarie tid. Oddset finner ni hos bland annat Coolbet och raka ettan står i 2.11 gånger pengarna.

Lycka till!

/Heden

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback