Reklam

Torino - Lazio

23 oktober 2016 at 17:00 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 14:59 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Torino är i riktigt bra form nu och man har dessutom öst in mål på slutet. Man tar emot ett Lazio som hade otur senast och nu har man tunga skador i defensiven. Torino borde kunna göra lite mål här på hemmaplan!

Ja Torino har verkligen hittat en formtopp just nu med 3 raka segrar mot Roma (3-1), Fiorentina (2-1) och nu senast Palermo borta (1-4). Och när man är i gott slag ja då brukar offensiven fungera klockrent som ni ser på resultaten på senaste matcherna. På hemmaplan kommer man gå för seger och det lär bli ett offensivt Torino, kan inte tänka mig annat.

Dessutom fanns en viss Ljajic tillbaka senast och som han var tillbaka då, 2 mål blev det direkt. Helt klart en nyckel i ett redan offensivt Torino. Tillsammans med Iago Falque och Belotti på topp bildar dom ett av seriens vassaste anfall helt klart. Lägg därtill en Valdifiori på mittfältet som är bra på hitta de där avgörande passningarna framåt. Till denna man saknar man ytterbackarna Avelar, De Silvestri och Molinaro. Alltså är offensiven intakt.

Bortalaget Lazio hade tur och fick en straff i 96e minuten senast och kunde kvittera till 1-1 hemma mot Bologna, men man dominerade den matchen fullständigt och borde vunnit med 2-1/3-1 snarare. Såklart tungt att inte få full utdelning. På bortaplan har vi sett att Lazio brukar gå mer på kontring såhär långt och det lär det nog vara här också mot ett Torino som säkert vill föra matchen. Det kan nog passa Lazio faktiskt som säkerligen kan göra något mål här då man har bra offensiva spelare.

Men det stora problemet är dock defensiven just nu där man saknar flera nyckelspelare. Stabile vänsterbacken Radu är avstängd, superviktige mittbacken De Vrij har gått sönder igen och blir borta till december och sen tidigare har man alltså viktige defensive mittfältare Biglia skadad. Tre riktigt tunga avbräck allihop. Lägg även till de skadade backarna Lukaku och Bastos. Sen är mittfältaren Milinkovic-Savic ett frågetecken. Och vi har tidigare sett att när man mött lag med lite vassare offensiv på bortaplan som Atalanta (3-4) och Milan (2-0), ja då har det inte sett helt stabilt ut.

Vi har ett formstarkt Torino som på hemmaplan ofta öser på framåt plus att dom har en riktigt vass offensiv. Och när man då möter ett Lazio med flera tunga avbräck bakåt. Ja då tycker jag att Torino över 1.5 mål till oddset 2.10 känns riktigt bra hos Betway. En insats strax över medel åker in. Avanti Toro!
  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter
Feedback